3-weekse reis over het Zuidereiland met vrienden

3-weekse reis over het Zuidereiland met vrienden | TravelEssence

Reis samen met uw vrienden langs de hoogtepunten van het Zuidereiland

Bent u van plan om samen met een groep van vier vrienden of als twee koppels naar Nieuw-Zeeland te reizen? Een reis waarbij alle vier de wensen en interesses aan bod komen? Dan is deze drieweekse reis door Nieuw-Zeeland, langs de hoogtepunten van het Zuidereiland, misschien wel wat voor u. Van het oosten met pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en dolfijnen tot het westen waar de ruige kustlijn samenkomt met de gletsjers.

Tijdens deze reis onderneemt u verschillende activiteiten en verblijft u in afwisselende accommodaties. Het reistempo is rustig en u verblijft gemiddeld twee nachten per locatie. Hierdoor kunt u allemaal op uw eigen manier genieten van de reis door Nieuw-Zeeland. Zo ontdekt u tijdens een cruise het natuurparadijs de Doubtful Sound, kajakt u met de locals door lagunes en spot u vanaf een boot walvissen in de vrije natuur. Maar ook de accommodaties zijn al een beleving op zich. U verblijft bijvoorbeeld in een cottage met uitzicht op Mount Cook, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, en overnacht op de perenboerderij van Timo en Olivia. Door hier uw handen uit de mouwen te steken, ervaart u het Nieuw-Zeelandse boerenleven.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. Het hoogseizoen in Nieuw-Zeeland valt in de maanden december en januari. Dit is een periode met veel drukte en hoge prijzen. Wij raden u daarom aan deze periode te vermijden. Wilt u toch in deze maanden Nieuw-Zeeland bezoeken? Boek dan vroeg, want de mooiste accommodaties en activiteiten zijn snel volgeboekt.

Budget South Island 12393 12813

Travel route

De vliegreis naar Nieuw-Zeeland wordt onderbroken met een nacht in Hong Kong. Zo kunt u even uw benen strekken en ook deze wereldstad bezoeken. Van Hong Kong vliegt u vervolgens naar Christchurch. U haalt hier uw huurauto op, want de komende zeventien dagen rijdt u door Nieuw-Zeeland in een Intermediate SUV. Met deze huurauto maakt u een autorondreis naar Akaroa, Twizel, Dunedin, Manapouri, Wanaka, Okarito, Murchison, Richmond en Kaikoura. Van Kaikoura rijdt u weer terug naar Christchurch om uw huurauto in te leveren en op het vliegtuig terug naar huis te stappen. De reistijd tussen de locaties bedraagt tussen de een en vijf uur rijden. Door dit rustige reistempo geniet u ook van de reisdagen, waarbij u door het mooie landschap van Nieuw-Zeeland rijdt.

Bij uw reissom inbegrepen:

  • Internationale vluchten in Economy Class
  • 17 dagen autohuur
  • 18 nachten in kleinschalige accommodaties
  • 1 tot 2 nachten per locatie
  • Wildernis cruise door de Doubtful Sound
  • Kajakken in Okarito
  • Walvissen spotten in Kaikoura
  • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 3140,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook