6-weekse reis door Nieuw-Zeeland met volwassen kinderen

6-weekse reis door Nieuw-Zeeland met volwassen kinderen | TravelEssence

Afwisselende reis met activiteiten en accommodaties voor het hele gezin

Heeft u iets te vieren en neemt u daarvoor de kinderen mee naar Nieuw-Zeeland? Is het de laatste echte vakantie waarbij de kinderen meegaan en wilt u daar iets bijzonders van maken? Gaat u op bezoek bij familie en combineert u dat met een rondreis? Of is het simpelweg een droom van het hele gezin om naar Nieuw-Zeeland te gaan en gaat u die nu verwezenlijken? Zeker wanneer u met oudere kinderen op reis gaat, is het belangrijk dat alle wensen en interesses aan bod komen. Maar ook dat er tijd is om het wat rustiger aan te doen, zodat ieder ook zijn eigen plan kan trekken. Van deze zesweekse reis door Nieuw-Zeeland wordt daarom elk gezinslid blij!

Tijdens deze reis onderneemt u verschillende activiteiten en verblijft u in afwisselende accommodaties, zoals villa’s, cottages en appartementen. Zo kunt u allemaal op uw eigen manier genieten van de reis door Nieuw-Zeeland. Misschien wilt u wel een dag op uw veranda genieten van het uitzicht terwijl de kinderen niet stil kunnen zitten en een wandeling maken door het regenwoud. Of gaat u liever een wijntje drinken bij het lokale wijnhuis terwijl de ander nog even een duik neemt in de zee. Maar u zult ook samen naar de meest heldere sterrenhemel kijken in Tekapo, op ontdekkingsreis gaan door het natuurparadijs de Doubtful Sound en vliegen over de gletsjers en hoogste berg van Nieuw-Zeeland. En wat dacht u van zwemmen met wilde zeeleeuwen in Kaikoura, op pad met de Maori in Te Urewera en een dag zeilen door de Bay of Islands?

Samen te stellen naar uw wensen

Deze reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. Houd er wel rekening mee dat het hoogseizoen in Nieuw-Zeeland in de maanden december en januari valt. Wij raden u aan deze periode te vermijden, omdat het op veel plek erg druk is en de prijzen een stuk hoger liggen. Wilt u toch in deze maanden Nieuw-Zeeland bezoeken? Boek dan vroeg, want de mooiste accommodaties en activiteiten zijn snel volgeboekt.

Kinderen-reizen-nieuw-zeeland

Travel route

Onderweg naar Nieuw-Zeeland maakt u een korte stopover in Singapore. Vervolgens vliegt u naar Christchurch, waar u uw huurauto ophaalt. De komende zes weken reist u met een Large Four Wheel Drive, zodat het hele gezin comfortabel in de auto zit en er voldoende ruimte is voor de bagage. Met deze huurauto rijdt u naar Akaroa, Lake Tekapo en Manapouri. In Manapouri parkeert u uw auto om voor twee dagen aan boord te stappen van een cruise door de Doubtful Sound. Terug in Manapouri zet u de autorondreis voort naar Wanaka, Franz Josef Glacier, Greymouth, Kaikoura, Abel Tasman en Picton. In Picton levert u uw huurauto in en gaat u aan boord van de Interislander ferry die u van het Zuidereiland naar het Noordereiland brengt. Aangekomen in Wellington haalt u een nieuwe Large Four Wheel Drive op. Van Wellington rijdt u naar Napier, Rotorua, Matakana, Bay of Islands, Taupo Bay en Auckland. Vanuit Auckland vliegt u terug naar huis.

Het reistempo van de reis is rustig met twee tot vier nachten per locatie. Op de reisdagen rijdt u tussen de één en zes uur naar de volgende locaties. Zo blijven de reisdagen leuk en heeft op voldoende tijd om de locaties echt te ontdekken.

Bij uw reissom inbegrepen:

 • Internationale vluchten in Economy Class
 • Interislander van Picton naar Wellington
 • 42 dagen autohuur
 • 42 nachten in unieke accommodaties
 • 2 tot 4 nachten per locatie
 • Tweedaagse cruise door de Doubtful Sound
 • Vlucht boven Aoraki/Mount Cook National Park
 • Snorkelen met wilde zeeleeuwen in Kaikoura
 • Zwemmen met dolfijnen in Kaikoura
 • Wandeling door regenwoud en boom planten met Maori
 • Zeiltocht door de Bay of Islands
 • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 5640,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook