5-weekse luxe rondreis door Nieuw-Zeeland

5-weekse luxe rondreis door Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Beleef de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid en ongerepte natuur

Een accommodatie is veel meer dan een plek om te slapen. Het is een bijzondere ervaring en een plek waar u zich prettig voelt. Terwijl Crazy Pete uit Makarora zich staat uit te sloven achter zijn barbecue kijkt u uit over de Wilkin Valley. Op de boerderij in Owhango wordt u ‘s ochtends gewekt door het gemekker van duizenden schapen. En Robin en Dianne uit Matakana bereiden op zaterdagochtend liever geen ontbijt voor u. Zij nemen u liever mee voor een ontbijt op de gezellige Matakana Village and Farmer Market. Tijdens deze individuele rondreis door Nieuw-Zeeland wordt u door uw hosts in de watten gelegd en zult u zich nauwelijks alleen voelen.

Vol tips van de locals ontdekt u Nieuw-Zeeland, maar u onderneemt ook bijzondere activiteiten. Zo bewondert u de bergen, valleien en rivieren van Mount Aspiring National Park vanuit de lucht, te voet en vanaf het water. Ontdekt u het natuurparadijs de Doubtful Sound tijdens een tweedaagse cruise en vaart u over Lake Wanaka naar Mou Waho Eiland. Aangekomen bij dit natuurreservaat vertelt gids Chris u alles over het dierenleven. U vliegt ook over twee gigantische gletsjers, zwemt met wilde dolfijnen en proeft de beste wijnen van Nieuw-Zeeland in Blenheim. Een wandeling door het regenwoud met de Maori van Te Urewera laat u zien dat het bos op zichzelf al prachtig is, maar door de verhalen adembenemend. Iedere boom heeft een verhaal en u plant uw eigen boom. Via Google Earth ziet u vervolgens uw ‘stukje regenwoud’ groeien en zo wordt uw reis een ervaring die de rest van uw leven meegaat. En nog 1.000 jaar daarna.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. Houd er wel rekening mee dat het hoogseizoen in Nieuw-Zeeland in de maanden december en januari valt. Wij raden u aan deze periode te vermijden, omdat het op veel plekken erg druk is en de prijzen een stuk hoger liggen. Wilt u toch in deze maanden Nieuw-Zeeland bezoeken? Boek dan vroeg, want de mooiste accommodaties en activiteiten zijn snel volgeboekt.

5 Weeks Luxury For One 10050 12839

Travel route

Onderweg naar Nieuw-Zeeland maakt u een stopover in Hong Kong, waar u gebruik kunt maken van een dagkamer. Vervolgens vliegt u via Auckland naar Queenstown. Om uw autorondreis door Nieuw-Zeeland te beginnen haalt u hier uw huurauto op. De komende 34 dagen rijdt u rond in een Compact SUV 2WD. De bestemmingen op het Zuidereiland zijn Arrowtown, Te Anau, Wanaka, Makarora, Bruce Bay, Hokitika, Kaikoura en Blenheim. Nadat u uw huurauto in Picton heeft ingeleverd gaat u aan boord van de Interislander. Deze ferry brengt u naar Wellington op het Noordereiland, waar u een nieuwe Compact SUV 2WD ophaalt. Op het Noordereiland rijdt u naar de locaties Owhango, Rotorua, de Coromandel en Matakana. Vanuit Matakana rijdt u naar het vliegveld van Auckland om op het vliegtuig naar huis te stappen. De reistijd tussen de locaties is niet langer dan zes uur rijden en op de locaties verblijft u gemiddeld drie nachten. Door dit rustige reistempo heeft u genoeg tijd om de locaties te ontdekken, blijven de reisdagen leuk en geniet u ook van uw vakantie.

Bij uw reissom inbegrepen:

 • Internationale vluchten in Premium Economy Class
 • Binnenlandse vlucht in Economy Class
 • Interislander van Picton naar Wellington
 • 34 dagen autohuur
 • 33 nachten in kleinschalige accommodaties
 • 2 tot 3 nachten per locatie
 • Tweedaagse cruise door de Doubtful Sound
 • Cruise over Lake Wanaka en wandeling over Mou Waho Eiland
 • Avontuurlijke wildernis tour in Mount Aspiring National Park
 • Helikoptervlucht boven Fox Glacier
 • Zwemmen met dolfijnen in Kaikoura
 • Wandeling en bomen planten met Maori in Te Urewera
 • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 13015,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook