Reizen door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland reizen | TravelEssence

Voor de mooiste vakantiefoto’s gaat u naar Nieuw-Zeeland, want met maar liefst veertien nationale parken verspreid over het Noordereiland en Zuidereiland is de natuur dé reden dat mensen naar Nieuw-Zeeland reizen. Maar laten we ook de gastvrijheid van de Kiwi’s, de indrukwekkende Maori cultuur en de lokale legendes niet vergeten. Maak alvast kennis met een kleine selectie van onze partners voor een onvergetelijke reis door Nieuw-Zeeland.

Natuur en locals tijdens uw Nieuw-Zeeland reis

Mooie natuur gaat hand in hand met bijzondere dieren. Zo ook in Nieuw-Zeeland. Wat dacht u bijvoorbeeld van walvissen in Kaikoura of de Kiwi vogel op Kapiti Island? De natuur in Nieuw-Zeeland gaat ook goed samen met fijne accommodaties, die veel meer zijn dan alleen een plek om te slapen. U bewondert de uitzichten gewoon vanuit uw cottage of vanaf het terras van uw bed & breakfast. Maar ook een ontmoeting met de lokale bevolking is een onmisbaar onderdeel tijdens het reizen door Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeelanders zijn warme, vrolijke en eerlijke mensen. Denk aan Crazy Pete in Makarora, die maar al te graag zijn oldtimer uit de garage haalt voor een ritje door de landschappen van het Zuidereiland. Maar ook Wikitoria die u meeneemt naar het geothermische Rotorua om u te leren hoe belangrijk dit gebied is voor de Maori.

Reizen door Nieuw-Zeeland? Dit is een selectie van ons aanbod

Dankzij onze eigen ervaringen, de verhalen van onze reizigers en de tips van onze partners, kennen wij de mooiste routes door het land. Denk aan slingerende wegen door de bergen, kronkelwegen langs de kust en interessante verbindingswegen tussen de verschillende locaties. Onze reizen hebben een rustig reistempo, met gemiddeld twee tot vier nachten per accommodatie en korte afstanden tussen locaties. Zo blijven de rijdagen leuk en heeft u meer tijd om de omgeving te verkennen. Wij geven u graag tips voor de beste manier van reizen door Nieuw-Zeeland.