Wim & Patricia

Wim & Patricia

Hallo Hendrik-Jan,

Sorry dat we zo laat reageren op jouw mail, het leven hier neemt ons weer helemaal in beslag. Wij hebben ontzettend genoten van onze reis naar Nieuw-Zeeland en wat was alles goed geregeld. Iedereen was op de hoogte van onze komst en we hoefden alleen onze voucher af te geven, niet eens een paspoort te laten zien.

Het land is zo prachtig met afwisselende landschappen. De accomodaties waren op een na geweldig en alle gastheren en vrouwen waren top, zo gastvrij en ze gaven ons een warm ontvangst. Vaak met een volle koelkast!

De accomodatie die uit de toon viel was die in Makaroa: Makaroa Homestead. De ruimte was erg klein en er was nauwelijks iets te beleven in die plaats. De eigenares was zeer vriendelijk en behulpzaam, daar valt niets op aan te merken.

Soms was het jammer dat er maar een nacht geboekt was. Een volgende keer zouden we langer op een plek willen blijven.

De Bushcamp was een ervaring op zich. We waren de enigste 2 gasten en Atamira heeft van ons verblijf daar een onvergetelijke happening gemaakt. Het enige min-puntje was de aanplant van de boompjes. Er waren slechts 4 boompjes voor ons ipv de afgesproken 18. Het deed afbreuk aan de ceremonie. Dat vonden we erg jammer!!!

Nog een hoogtepunt was ons laatste verblijf bij Stargazers BB, Alistar en Harriet, zijn fantastisch. Wat een gastvrijheid en wat een schitterende accomodatie. Geweldige mensen, we hadden het gevoel dat we bij vrienden waren!! We weten nu ook meer over sterren en hebben ze zelfs overdag kunnen bewonderen.

We sluiten af met nog een hoogtepunt van de reis: Kapiti-island. We zijn ook daar geweldig ontvangen en Menaki en Amo hebben ons verwend. Het was onvergetelijk om in het donker achter Menaki aan te lopen op zoek naar Kiwi's. En.....we hebben er een gespot!!!!

We weten nu meer over de Maori-cultuur en we kijken terug op een geweldige reis. Door omstandigheden hebben we deze trip met z'n tweeen gemaakt. Achteraf zeggen we dat het goed was dat het zo gelopen is. Wij hebben genoten en wat een prachtig en relaxed land.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk.

Bedankt voor het goede voorwerk, de adviezen en het regelen van alles. We zullen jullie reisbureau zeker aanbevelen.

Wim & Patricia