Peter en Ria van Buggenum

Peter en Ria van Buggenum

Onze vakantie in Nieuw-Zeeland zit er al weer een tijdje op en het is er tot dusverre niet van gekomen om jullie naar aanleiding daarvan een berichtje te sturen over hoe Ria en ik onze vakantie hebben ervaren. We willen jullie graag allemaal laten weten dat we een geweldige tijd hebben gehad.

Echt waar, de reis was vanaf de eerste tot en met de laatste dag perfect geregeld. Dat gaf ons een heerlijk ontspannen gevoel. De overweldigende natuur van het Zuidereiland, de aardige mensen die we hebben ontmoet, de genoten gastvrijheid en de echt geweldige accommodaties/lodges waar we hebben verbleven, alles was gewoonweg top. We hebben er enorm van genoten en denken er nog steeds vaak aan terug.

Ik heb in de eerste week na terugkomst in Nederland nog elke nacht gedroomd van Nieuw-Zeeland en was nog steeds met vakantie. Helaas, moest ik elke ochtend bij het ontwaken vaststellen dat de vakantie toch echt voorbij was.

We willen jullie graag bedanken voor het organiseren van een geweldige Nieuw-Zeeland reis. Het was grandioos. Ook nog bedankt voor de onlangs ontvangen Nieuw-Zeelandse wijn. We zullen deze met veel genoegen nuttigen, want ook dat hebben we proefondervindelijk kunnen vaststellen tijdens de vakantie: De wijnen van Nieuw-Zeeland zijn verrukkelijk!

En als ooit het Noordereiland nog eens vakantiedoel voor ons gaat zijn, melden wij ons graag weer bij jullie voor het regelen van de reis.