Neel de Volder

Neel de Volder

Ik ben nu een week terug uit Nieuw-Zeeland en het was in één woord overweldigend. Alles was perfect geregeld (bedankt hiervoor!) en het was een reis om nooit te vergeten. Veel mensen hebben me al gevraagd wat was het mooiste, wat heeft het meeste indruk gemaakt, etc. maar ik kan hier geen antwoord op geven. Het is gewoon de combinatie van de natuur, de mensen, en de manier van leven wat een reis naar Nieuw-Zeeland uniek maakt.

Hoogtepunten waren de excursie naar de Doubtful Sound, de Wilderness Adventure (met twee "lichte" aardbevingen), Kaikoura (Whale Watch) en vooral het gebied rond Mt Ruapehu en Mt Taranaki.
Bovendien ben ik blij dat je me ook gewezen hebt op het gebied ten noorden van Auckland, Hokianga en Russell. Vooral de twee Footprints excursies van de Maori\'s waren indrukwekkend.
Alle accomodaties waren perfect en ook het contact met deze mensen maakte de reis bijzonder. Vooral het contact met de mensen in Darfield, Raetihi Lodge, Whare Ora Lodge, Russell en om nooit te vergeten Raewyn en Graeme Natusch in Lake Rotoiti.

Als er mensen naar Nieuw-Zeeland op vakantie willen gaan zal ik Travelessence zeer zeker aanbevelen.

Neel de Volder, Brabant