Mieke, Lorentzo & Giovanni

Reiservaring Nieuw-Zeeland | Mieke, Lorentzo & Giovanni | TravelEssence

Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de organisatie van onze geweldige reis door Nieuw-Zeeland. Wat een prachtig land met prachtige mensen. Wij hebben ons hart verloren aan het mooie land en hopen nog weer eens terug te gaan.

De locaties die jullie voor ons hadden geregeld waren top! Er waren locaties bij waar wij wel langer hadden willen blijven, zo mooi. Bij bijna iedere locatie werden we ook nog eens verrast met heerlijke verse producten of heerlijke wijn.

Ook de trips die geboekt waren, waren allemaal geweldig. Wat wij het meest bijzondere vonden was het ontvangst bij de Maori en het bomen planten. Omdat wij de enige gasten waren, konden wij goed met de mensen praten.

TravelEssence Reiservaring over de rondreis door Nieuw-Zeeland van Mieke, Lorentzo en Giovanni Na het planten van een boom en een wandeling met de Maori

Wij moesten Marie-Cecile nog de hartelijke groeten doen van John, de geweldige kok op Kapiti Island. Ook op dit eiland was het volop genieten van de mooie natuur, de fijne mensen en het heerlijke eten.

De beschrijving van onze reis was zeer duidelijk, zodat wij de locaties allemaal goed konden vinden. Ook de afstanden tussen de verschillende locaties was heel goed te doen.

Tijdens onze vakantie is er een om boeking gedaan naar het Abel Tasman gebied, wat een heel goede keus is geweest. Ook hier hebben we mooie tochten gemaakt, door het landschap en langs de verschillende baaien. De locatie waar we daar verbleven werd gerund door heel vriendelijke mensen, had een mooi uitzicht, alleen het huis was in onze ogen minder dan wat er in Kaikoura geweest zou zijn.

Die vijf weken zijn omgevlogen, maar het is een reis geweest die wij nooit zullen vergeten. Mede door de keuze van de locaties en de trips heeft het ervoor gezorgd dat wij een prachtige reis hebben gemaakt. Wij konden het niet beter wensen. Complimenten hiervoor! Wij hebben jullie organisatie al aan diverse mensen aanbevolen, en zullen dat ook zeker blijven doen