Koosje & Livio

Koosje & Livio

Vanochtend vroeg zijn we weer in Beijing geland na een werkelijk prachtig reis. Kan niet anders zeggen dan: complimenten voor de fantastische lodges die je aangeboden hebt. Stuk voor stuk zijn het juweeltjes, waar die van Kaikoura en Ohatune en natuurlijk de silverpine boven uitsteken. Maar elk had zijn bijzondere charmes en was niets op aan te merken. De lodge in Nelson was mooi maar erg onpersoonlijk en bovendien toch te ver weg van het abel tasman park, maar goed daar had je ons voor gewaarschuwd.

Het weer was koud maar mooi, alhoewel we een paar dagen echt stromende regen hebben gehad. Vooral op de overnightcruise in de doubtful sound was het echt erg jammer want we hebben 24 uur regen gehad en dus koud. Maar wel een hele bijzondere ervaring. De route die je uit hebt gestippeld was uitstekend en we hebben denk de meeste highlights wel gezien, alhoewel er natuurlijk altijd wel wat te wensen overblijft.

Nu terugkijkend en NZ een beetje gezien te hebben zeg ik achteraf dat het beter was om alleen het zuider- of noordereiland te doen. Er is zo ontzettende veel te zien en te doen, dat je op een gegeven moment niet alles meer kan opnemen. Ook zou ik er voortaan voor kiezen om langer op één plek te blijven om de omgeving om ons gemak nog beter te leren kennen. Daarom was het goed om alles nu kort gezien te hebben zodat we de volgende keer weten waar we langer willen blijven. Dan kiezen we waarschijnlijk ook een ander seizoen uit (maart - april).

Al met al zijn we zeer tevreden met alles en als we weer die kant opgaan zullen we zeker weer gebruik maken van jullie service.

Nogmaals veel dank voor de uitstekend geregelde reis.