Kitty & Piet

Kitty & Piet

Tot ons plezier en verrassing ontvingen we van jullie een set Nieuw-Zeelandse wijnen om nog na te genieten van onze reis. Waarvoor onze beider grote dank. We zullen er zeker van genieten!

Genoten hebben we ook van onze ontdekkingstocht over de twee eilanden. Hoewel het weer zeker de eerste twee weken niet meezat, brak bij Punakaiki dan toch de zon goed door en hebben we ook voor het eerst in de verte Mount Cook en al die andere majestueuze besneeuwde bergen kunnen zien. Daarna hebben we best nog wat regendagen gehad, maar al met al hebben we mooie wandelingen, fietstochten en kajaktochten door de prachtige natuur kunnen maken. En dus kunnen genieten van de prachtige bossen, zeehondenshows, Kiwi’s en andere grappige en mooie vogelsoorten en allerlei borrelende en dampende bronnetjes. Het (regen)nachtje in het bos was super gezellig en leerzaam, de groei van de drie bomen die we hebben geplant, blijven we volgen via Google! De coördinaten die we per e-mail opgestuurd kregen, bleken niet erg te kloppen, maar met enig heen-en-weer e-mailverkeer met Te Urewera hebben de juiste lokatie bij benadering wel kunnen vaststellen.

De keuze van de B&B’s was over het algemeen erg goed, met als toppers onze verblijven bij Jan & Mike (Yellow House), Christine (Doolans retreat) en Sue (Oyster River), zonder dat ik de andere B&B’s daarmee tekort wil doen.

Dank voor jullie inzet en aandacht, de keuze van de locaties en de goede info die we van jullie toegestuurd kregen. Zeker een vakantie om regelmatig aan terug te denken.