Judith & Branco

Judith & Branco verbleven op de mooiste plekjes in Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Afgelopen januari/februari (2018) hebben wij via TravelEssence een fantastische reis door Nieuw-Zeeland gemaakt. De reis hebben ze zorgvuldig naar onze wensen gemaakt. Tijdens ons gesprek met Judi is er zo goed naar ons geluisterd dat wij de ene leuke accommodatie/locatie na de andere kregen.

SiloStay is een uniek verblijf in Little River

Favoriete accommodaties

De bijzonderste accommodatie was toch wel de technisch ingerichte Silo in Little River. De mooiste locatie voor een accommodatie was Makarora River Ranch en als je daar dan bent dan is de 'farm tour' een echte aanrader. Host Craig nam ons mee over zijn elfduizend hectare land en liet ons zijn beste uitzicht zien onder het genot van een biertje.

Hawkdun Rise Vineyard in Central Otago

Liefste hosts

De liefste hosts waren John en Suzanne van Hawkdun Rise Vineyard in Alexandra. Door familie omstandigheden hadden ze twintig man familie over de vloer. Maar dit maakte niks uit, want wij werden hier volledig in opgenomen en genoten mee van de barbecue en de overheerlijke wijn.

Prachtige natuur tijdens de tour in Lake Wanaka

Tofste activiteiten

De leukste geboekte activiteit was de tour van Eco Wanaka Adventures. Chris heeft de mooiste, grappigste en leukste verhalen en neemt je mee naar een stukje prachtige natuur. Voor de echte wandelaar is de Tongariro Alpine Crossing een echte aanrader. Tijdens deze wandeling kom je echt bizar mooie natuur tegen. En om bij te komen aan het einde van de reis is Wairua Lodge een prachtige locatie midden in het bos met zijn eigen wandelingetjes, jacuzzi en boshutbad.

Reiservaring van Judith en Branco in Nieuw-Zeeland met TravelEssence Tongariro National Park