Job en Jetske van Os

Job en Jetske van Os

We vallen maar meteen met de deur in huis, wat een fantastische reis hebben we gehad!

De accommodaties waren fantastisch en we hebben genoten van de diversiteit hierin. Door middel van de beschrijvingen hebben we alle accommodaties snel kunnen vinden. We hebben niks aan te merken op de geweldige plekken waar we hebben mogen overnachten. Ook de gastvrouw / heer van elke locatie was erg vriendelijk en behulpzaam! Het was zelfs zo rustig op de overnight cruise dat we de cabin voor 4 personen voor ons tweeën hadden.

De bijgeboekte activiteiten waren ook geweldig. We hebben erg geluk gehad met het weer zodat we in drie weken tijd nauwelijks tot geen regen hebben gehad. Hierdoor hebben we bijna de gehele vakantie mogen genieten van blauwe luchten. We hebben zelfs nog een geweldige helikoptervlucht boven de Fox gletsjer met sneeuwlanding kunnen boeken!

Het enige minpuntje van de gehele vakantie was dat we op de derde dag een aanrijding hebben gehad met de auto. Een vrachtwagentje had te laat gezien dat we gingen stoppen en reed vol op de achterkant. Gelukkig hebben we er zelf niks aan overgehouden en hadden we binnen drie uur een nieuwe auto en het afgehandeld met EuropCar.

Kortom, een geweldige vakantie met vele indrukken die we de rest van ons leven bij zullen blijven. Nogmaals hartstikke bedankt en mochten we van mensen in onze omgeving vernemen dat ze naar Nieuw-Zeeland willen dan raden we jullie van harte aan!