Jan & Ria van de Velde

Jan & Ria van de Velde

In de eerste plaats hebben we een fantastische reis gehad door de goede voorbereiding door jullie team. (zelfs de plaatsen in het vliegtuig waren de beste) De welgemeende hartelijkheid van de mensen die we ontmoetten, heeft ook onze vakantie zo geweldig gemaakt.

Op onze vele wandelingen is ons ook de zorgvuldigheid opgevallen waarmee de wandelingen mogelijk gemaakt worden (de bewegwijzering,openbare toiletten, beveiliging , enz.) De verschillende bij de overnachtings adressen genoemde activiteiten waren zondermeer de moeite waard en gaven ons ook de gelegenheid om nader kennis te maken met onze gastheer/vrouw. Zo kunnen we aanraden om ook aan de gegidste wandelingen deel te nemen van de "Wilderness Lodge". Nog een aanbeveling is een bezoek aan het Mt. Bruce Nat. Wildlife Centre (omgeving Eketahuna).

In de River Lodge (Okahune) hebben we een voortreffelijk diner gehad en naar wij hoorden was dat ook mogelijk in de Awatuna Homestead. Gezien het geringe aantal restaurants in Hokitika is het aan te raden daarvan gebruik te maken.

Onze ervaringen zijn echt zo positief geweest dat we deze formule van reizen zeker bij anderen kunnen aanbevelen. Nogmaals dank voor jullie werk. Wij houden onze reisindrukken vast.

Jan en Ria van de Velde, Haarlem