Hans, Diny, Peter & Cathy

Hans, Diny, Peter & Cathy

Inmiddels zijn wij weer terug van onze Nieuw-Zeeland reis. De reis was voor ons een geweldige ervaring van de eerste tot de laatste dag. We hebben genoten van de prachtige natuur, de leuke excursies, de locaties waar wij verbleven en vooral het geweldige enthousiasme van de Nieuw-Zeelandse bevolking raakte ons. Personeel in winkels en op terrassen, bemanning op boten of gidsen, iedereen is positief in zijn beroep en brengt dit zonder uitzondering met een passie die wij nog niet vaak gezien hebben.

De locaties die TravelEssence voor ons uitgezocht heeft stonden op mooie plaatsen en waren heel gevarieerd. West Melton bij Robbert was landelijk gelegen en toch dicht bij Christchurch. De cottage aan het schitterende meer Lake Tekapo van "Mr. Hello" was typical English. Wanaka was ontzetttend gezellig met al zijn mogelijkheden en Kepler Mountain View is heel netjes en met smaak ingericht. De geysers, Bay of Islands, Kauri bossen, kortom teveel om op te noemen in dit bericht.

Ieder deel van dit land heeft een typische uitstraling en is daarom mooi en interessant om te bezoeken en vooral te beleven. Ieder van ons heeft zo zijn eigen voorkeuren als er gevraagd wordt naar de hoogtepunten van deze reis. Bovenaan staat zonder twijfel de Overnight Cruise in de Doubtful Sounds. Deze ervaring is heel speciaal en zullen wij niet snel vergeten.

Het samenstellen van onze reis hebben we voor het grootste deel met Hendrik-Jan gedaan en Babette heeft later het organisatorische deel voor haar rekening genomen. Voor deze werkzaamheden willen wij jullie hartelijk bedanken. Wij denken dat jullie besmetting met het “Nieuw-Zeeland-passie-virus” ons ook geraakt heeft en waarschijnlijk nog lang actief blijft!