Gerard & Greetje

Reiservaring Nieuw-Zeeland | Gerard & Greetje | TravelEssence

Met Hendrik Jan zaten we om de tafel om onze individuele rondreis door Nieuw-Zeeland samen te stellen. Met veel aandacht luisterde hij naar onze wensen, gaf advies en wist onze wensen te vertalen naar een op maat gesneden reis. Dit was het begin van een jaar lang voorpret.

Onze reis van vijf weken door het Zuidereiland en Noordereiland van Nieuw-Zeeland was zeer bijzonder: we hebben genoten van prachtige landschappen, heel vriendelijke mensen en de enorme rust en ruimte van het land. De cruise in de Doubtful Sound, fietsen over de Otago railtrail en de tractortocht naar Cape Kidnappers behoorden tot de vele hoogtepunten.

TravelEssence Reiservaring Nieuw-Zeeland van Gerard en Greetje. Een tractortocht naar Cape Kidnappers. De tractortocht naar Cape Kidnapper

De accommodaties waren zonder uitzondering heel erg goed. Kleinschalig, op prachtige locaties en vaak midden in de natuur. Enorm gastvrije eigenaren die ons veel informatie en tips gaven over wat er te doen is in de omgeving. Wat ons betreft was het hoogtepunt het verblijf in de Bach on the Beach in de buurt van Punakaiki. Ook de kookkunsten en de gastvrijheid van Robert en Christine in de Quickenberry Lodge in Windwhistle willen we hier niet onvermeld laten!

  • Gerard bij de Blossom Cottage in Rotorua
    Gerard bij de Blossom Cottage in Rotorua
  • Greetje bij het verblijf Bach on the Beach bij Punakaiki
    Greetje bij het verblijf Bach on the Beach bij Punakaiki

Door de goede organisatie van TravelEssence is het een unieke, afwisselende en geweldige reis geworden waar we met veel plezier op terugkijken. Onze complimenten hiervoor! Heel veel dank!