Froukje & Pieter Buijs

Froukje & Pieter Buijs

"Graag willen wij jullie zeer bedanken voor de alles wat jullie gedaan hebben om onze reis tot een zeer, zeer groot succes te maken. Alles was perfect geregeld (geen enkele fout ontdekt!!!) en ook het weer was prima verzorgd :-) Wij vinden achteraf dat Andrew ons een zeer goed advies gegeven heeft, niet met een camper te gaan reizen. We hadden de geweldige onderkomens en vooral de contacten met alle gastdames en -heren niet willen missen. Bij veel adressen had men zich voorbereid door onze namen te kennen. Het gaf telkens een heel warm gevoel, dat hier aan de andere zijde van de aarde men wist dat je kwam en je tegemoet liep met "welcome Froukje (werd niet altijd even goed uitgesproken) and Pieter". De onderkomens waren voor ons telkens een aangename verrassing. We vroegen ons onderweg dan vaak af hoe het toch mogelijk was dat de volgende de vorige weer zou overtreffen. Zonder alle andere locaties te kort te doen, was "The Old Schoolhouse" het meest bijzonder, al moeten we toegeven dat dat mede bepaald wordt door allerlei op dat moment spelende omstandigheden (weer, reiservaring, behoefte aan rust, etc).

Het valt niet mee onderscheid te maken in de aaneenschakeling van hoogtepunten. Toch willen we met name de "Tree Planting" als een heel unieke ervaring noemen, dat krijg je niet bij andere reisbureaus.

P.S. Een bijzondere aspect was bij dit alles nog het volgende. Wij kennen jullie geen van drie-en persoonlijk, maar bijna iedereen in Nieuw-Zeeland wel. Er werd lovend over jullie gesproken, met bijbehorende anekdotes. Dat alles heeft bij ons een beeld doen ontstaan hoe jullie zijn. Wij hopen in de toekomst in de gelegenheid te zijn dat beeld een keer te mogen verifieren.

Froukje & Pieter Buijs, Roden