Fred & Daan

Fred & Daan

Hallo Hendrik-Jan

Hierbij een korte reactie van onze reis door Nieuw-Zeeland en een aantal foto's. Zoek er maar een paar uit. wij kunnen geen keuze maken, haha.

Onze reis door nieuw Zeeland was FANTASTISCH!!! Bijna 5 weken ronsreizen door dit land is veel te kort!

De natuur is PRACHTIG!! We hebben de hele reis het gevoel gehad dat we in Droomvlucht van de Efteling rond reden. Alles zo groen en bochtig! En niet alleen de 292 bochten van de Takaka Hill. Tel er nog maar een 'paar bij op!

We hebben op aanraden van TravelEssence de reis van Zuid naar Noord gereden. Dat was een goede tip. We hebben de meeste tijd door gebracht op het Zuidereiland en achteraf gezien kunnen we zeggen dat ons favoriete gedeelte is geweest.

Hoogtepunten voor ons waren o.a de Geelooppinguins en stranden in Portobello, de Walvissen in Kakoura, jetboaten bij Wanaka en de rust van Cooks Beach. Dit waren tevens ook onze favoriete plaatsen om te verblijven, met dankzij de gekozen B&B"s. Dit was voor ons een nieuwe manier van overnachten en dat is ons super goed bevallen. Op deze manier hebben we ontzettend aardige en lieve mensen ontmoet!!

Onderweg hebben we onze plannen een aantal keren bijgesteld. Vanwege weersomstandigheden, afstand of tips van lokals. Onze eigen tip is de Hikitika Gorge bij Hokitika. Een mooie route brengt je bij de Hokitika River. Vanaf de hangbrug kijk je zo in het super blauwe water.

We hebben zoveel fantastische dingen gezien en gedaan, maar dat kost wel een aantal A4 velletjes en daar is geen ruimte voor.

Het mag duidelijk zijn we een ONVERGETELIJKE reis hebben gemaakt!!!!! Wij zouden zeggen:" Twijfel niet, maar ga het zelf zien"!!!!!!!!!!!!

Fred & Daan - Hoofddorp