Frank & Marion

Frank & Marion

Het is alweer een jaar geleden dat wij, mede door jullie positieve energie en enthousiasme, 8 weken door Nieuw-Zeeland zijn getrokken in het kader van 'Zeeland bezoekt Nieuw-Zeeland'

Het was onze tweede poging nadat we door familie-omstandigheden onze eerste trip een jaar ervoor na zes dagen moesten afbreken. Jullie inzet bij en begeleiding tijdens het regelen van de terugkeer was klasse. We waren op tijd terug zonder problemen.

Zowel de eerste keer Hong Kong als de tweede keer Singapore waren onvergetelijke stop-overs die de lange trip op een positieve manier beïnvloedden.

Over Nieuw-Zeeland niets dan goeds. We werden stil van de overweldigende natuur, vriendelijke bevolking, maar ook beide keren van wat de natuur in Christchurch e.o. aanrichtte en de kracht waarmee men probeert de stad weer te gaan opbouwen.Jullie kunnen er ook niets aan doen dat dit een fantastisch land is. We hebben mooi en zeer slecht weer meegemaakt, maar ALLE accommodaties waren om steeds verschillende redenen Fabulous en Awesome! Uitzicht, ligging, inrichting, speciale bouw, fantastische ontvangst, geweldige gastvrouwen en -heren en niet te vergeten de zeer aparte en gastvrije hotels in Hong Kong, Singapore, Wellington en Auckland.

Waarom dan pas een jaar later bedankt zeggen? Omdat we nu nog steeds genieten, napraten, foto’s kijken en energie halen uit die 8 schitterende weken!Bedankt en het was zeker niet een eenmalig bezoek!