Familie Cohenno

Familie Cohenno

Op 22 oktober vertrokken we voor bijna 12 weken naar Australie en Nieuw-Zeeland. Een hele onderneming om met twee kleine kinderen (Laura: 3 jaar; Luuk: 2 jaar) te gaan reizen, maar oh oh, wat is het de moeite waard geweest. Nu zijn wij, half januari, net thuis gekomen en hebben onvergetelijke ervaringen achter de rug.

Wat we hebben gezien en meegemaakt is zo mooi. De regenwouden en de hagelwitte stranden, de mooie kust van The Great Ocean Road, de nationale parken met de mooie wandelmogelijkheden. We hebben de mooiste watervallen gezien, de Fjorden bezocht, Walvissen gespot en op de gletsjer gestaan en nog veel, veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook voor de kinderen was er veel te beleven, zowel in de natuur als bij de mensen waar we verbleven.
Dat was toch wel treffend: overal waar we kwamen waren de accommodaties weer even mooi en ruim, en de mensen supervriendelijk en gastvrij. Het kleinschalige is toch wel erg speciaal hoor. Elke keer zeiden we weer tegen elkaar: "Wat een goede keuze om niet voor de camper te hebben gekozen." We hadden alle ruimte, dus als het slecht weer was, dan konden we ons prima vermaken. Ook de locaties zelf waren uniek. Bij de locals, goed verzorgd en heel divers. Voor de kinderen waren de boerderijen ook zeer speciaal en hebben ze de tijd van hun leven gehad.

De toegevoegde waarde van TravelEssence is voor ons duidelijk. We hebben verschillende reisorganisaties benaderd om met ons mee te denken, maar alleen jullie deden dat echt. Jullie hebben echt gekeken naar onze wensen, mogelijkheden en beperkingen en hebben met die mix een zeer mooie reis samengesteld. Wat we zeker waarderen is dat jullie kritische noten bij ons eerste plan hebben gezet en daadwerkelijk de reis hebben samengesteld vanuit ons perspectief: een gezin met twee kleine kinderen. De balans tussen rust en activiteiten, tussen leuke en mooie dingen voor de volwassenen en leuke dingen voor de kinderen was perfect. Mede door jullie enthousiasme en mooie plaatjes van de bestemmingen is onze voorpret alleen meer vergroot, dank daarvoor! Laurens en team van TravelEssence, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en het ons helpen met het maken van de juiste keuzes!

Groetjes en tot ziens, Mischa, Mandy, Laura en Luuk Cohenno