Familie Bijvank

Familie Bijvank

Een rondreis door Nieuw-Zeeland, wie wil dat nu niet? Daarom besloten wij als familie deze kans te nemen. Wij maakten een prachtige vierweekse reis in het vroege voorjaar. Het was een goede keuze om ‘relatief’ off-season te reizen. Je hebt kilometers land voor jezelf, je vermijdt zo het drukke toerisme en je ervaart het echte outdoor leven. De fantastische verblijfplaatsen hielpen hier ook aan mee: van een prachtig strandhuis in Coromandel tot een gigantische Lodge in Peel Forest.

Wij hebben de Nieuw-Zeelandse bevolking als erg gastvrij ervaren gedurende de gehele reis. Bij de georganiseerde activiteiten was alles perfect geregeld. De activiteiten kunnen prijzig zijn, maar ze zijn zeker de moeite waard! De hoogtepunten waren toch wel de Bush Camp onder begeleiding van Maori-gidsen, de Helikopter Boot Trek bij Wanaka en de Kayak Tocht in Coromandel.

Dankzij de begeleiding en het uniek samengestelde reisprogramma van TravelEssence hebben wij een onvergetelijke ervaring gehad en het echte Nieuw-Zeeland leren kennen!