Ditty & Gerard Caous

Ditty & Gerard Caous

Hallo TravelEssence Team,

Wat een verrassing een doos met 6 flessen wijn uit New Zealand via DHL. Net een week thuis van onze wereldreis. Het kan niet op bij TravelEssence een fantastische organisator van onze wereldreis "Down Under", totaal niets om te klagen. Waar vindt je zoveel aandacht vandaag aan de dag. Wijn konden we niet meenemen, maar wel genoeg souvenirs voor onze kinderen en kleinkinderen. Wel hebben we genoeg wijn geproefd bij onze diners buiten de deur of self-catering.

Wij promoten TravelEssence dan ook waar wij kunnen, tijdens onze reis, maar zeker nu we weer thuis zijn. Tijdens onze reis hebben we voor familie, vrienden en kennissen een website bijgehouden ook Marie-Cecile hebben we met haar mailadres van TravelEssence daarop gezet. Wij hopen dat zij in ieder geval zo ons heeft kunnen volgen en weet dat wij het reuze naar onze zin hebben gehad.

Verder kunnen wij alleen maar zeggen bedankt, bedankt voor de samenwerking en organisatie van onze reis. Wij hebben het bijna 3 maanden fantastisch gehad op het zuidelijk halfrond en we kunnen het iedereen aanraden het op deze wijze te doen en daar TravelEssence voor te kiezen. Wij zijn blij dat we vorig jaar op de vakantiebeurs de knoop hebben doorgehakt om niet voor een camper te kiezen en de "Stand" van jullie daar tegen te komen.

Wij bedanken nogmaals het TravelEssence team voor de organisatie van onze wereldreis en de verrassing via DHL.

Met een vriendelijke groet,

Ditty & Gerard Caous