Bauke & Anje de Haan

Bauke & Anje de Haan

Beste Andrew,
Wij hebben erg genoten van het fantastische vakantieland dat Nieuw-Zeeland is. De reis was uitstekend door jullie georganiseerd. Alles klopte volgens het schema. De extra nacht op Kapiti Island, vanwege de te ruwe zee, was beslist geen straf en op het volgend overnachtingsadres in Ohakune hadden ze er alle begrip voor dat we een nacht minder konden blijven.Voor natuurliefhebbers -zoals wij- is een verblijf op het eiland beslist een belevenis die je niet moet missen.

De georganiseerde excursies waren ook zeer de moeite waard. De wandeling in het Urewera rainforest met aansluitend de boomplanting en de dag met Hone waren hoogtepunten waarvan we erg genoten hebben. De excursie (met meerderen) door het Wapouaforest vonden wij van een mindere kwaliteit. De gids was te veel met uitleg over de Maorireligie bezig en te weinig met de kauribomen. De cottages en appartementen waren van een prima kwaliteit. Vanuit the old schoolhouse naar Tinakori lodge in Wellinton was wel even een een overgang, maar stadsovernachtingen zijn nu eenmaal niet met plattelandsverblijven te vergelijken. Wij hebben overigens met veel bewondering het Te Papa museum bezocht. Het laatste overnachtingsadres (Ambiente B&B in Matakana) was van een zeer hoge kwaliteit. Ruime kamers, eigen entree en een buitengewoon en uitgebreid ontbijt.
Kortom zo'n vakantie op maat in Nieuw-Zeeland kan ik iedereen aanbevelen. Het is een lange reis er naar toe, maar je krijgt er ook iets moois voor. Ik kan en zal Travel Essence voor een Nieuw-Zeeland reis zeker aanbevelen. Zeer bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis.

...On questions about my travelagency I already told people that it is a young, small and specialized agency but with a very high and personal service. I hope you will remain succelfull and growing."

Met vriendelijke groet,

Bauke en Anje de Haan, Alphen aan de Rijn