Atty & Herman

Atty & Herman

Goedemiddag

We zijn alweer enige tijd in Nederland, maar vragen ons nog steeds af wat wij hier doen. Wat een prachtige reis hebben we gehad door Nieuw-Zeeland. De mooiste reis ooit, mede dankzij jullie. Vele hoogtepunten en een paar "gewone momenten". Dieptepunten waren er niet. Het mooiste vonden we toch uiteindelijk de overnight cruise in Doubtful sound. De kleine boot was een prima idee, zeker toen we de grote boot zagen. Beetje decadent, met verse kreeft voor lunch en met vier gasten twee bemanningsleden ter beschikking, maar wat maakt het uit. Moet een keer kunnen. De River ranch staat met stip op twee, prachtig gebied, fantastische mensen en een schitterende cottage. Op drie de bush camp, met een buitengewoon vriendelijke begeleiding. Op de bush camp kwamen we jullie collega Michiel tegen, bijgevoegd een foto waarop hij het regenwoud beschermd.

Het minste was de Franz Josef glacier, weinig te beleven en een wel heel erg toeristisch dorp. Die hebben we dan ook vooral gebruikt als rustpunt.
Ik kan er nog wel uren over schrijven, maar jullie weten er vast meer van dan wij. Nogmaals het was een fantastische reis, uitermate goed georganiseerd! Onze grote dank daarvoor. Wij gaan zeker nog eens terug, het staat vast dat we dan direct met jullie in zee gaan. We weten nu al wat we herhalen (veel) en wat we de volgende keer overslaan (weinig) in dit prachtige land.
Hartelijke groet aan jullie allemaal, dank aan Andrew dat hij direct klaar stond toen wij er in de aanloop om vroegen. We hebben hem in Nieuw-Zeeland net gemist, maar goed we hadden Michael en de duitse connectie Michel. Dat is toch aardig wat travelessence op locatie.

Als laatste nog dit. We zijn helemaal weg van Canada maar we moeten het toegeven, Nieuw-Zeeland is nog mooier.

Atty en Herman van Tellingen
Stiens
Nieuw-Zeeland 29 oktober / 3 december 2013.