Nz taranaki tours 3 partner easy going
Nz taranaki tours 2 partner easy going
NZ - Taranaki
Nz taranaki tours 1 partner easy going
De ideale uitvalsbasis voor als u even helemaal tot rust wilt komen.

Taranaki

In het middenwesten van het Noordereiland ligt Taranaki. Het gebied dankt zijn naam aan de reusachtige, spits toelopende vulkaan. De kust rond Taranaki is beroemd om zijn hoge golven en daardoor populair bij surfers. Het binnenland met zijn ruige landschappen, machtige rivieren en nationale parken met oeroude bossen is bijzonder geschikt voor het maken van wandelingen. Het gebied is erg mooi, bijzonder rustig en bij uitstek geschikt voor wie in een schitterend natuurgebied tot rust wilt komen.

Mount Taranaki (Mount Egmont)

In het midden van Egmont National Park ligt de reusachtige en majestueuze vulkaan Mount Taranaki. De vrijwel symmetrische vulkaan is 2.518 meter hoog. De laatste uitbarsting was ik 1775.

Wanneer u naar de top van Mount Taranaki wilt, vertrekt u vanuit het North Egmont Visitor Centre. Deze is aan te raden voor de wat minder ervaren klimmers. Dit komt omdat aan de noordkant van de berg het ijs eerder gesmolten is. Wanneer er nog wel ijs en sneeuw ligt, is de toch eigenlijk alleen te realiseren als u een ervaren klimmer bent. De tocht duurt dan zo'n zes tot acht uur.

Enjoy spectacular views of the striking Mount Taranaki
Geniet van spectaculaire uitzichten op de vulkaan
Tijdens de wandelingen zult u versteld staan van alle natuurschoon

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.