nz-rotorua-glamping-outside-view-partner-accommodation-comfortable
nz-rotorua-glamping-scenery-partner-accommodation-comfortable

Omringd door de natuur

Stelt u zich eens voor, een watertaxi voert u over het glinsterende Lake Tarawera. Hier staat uw glamping-tent omringd door inheemse bush, uitkijkend op het water en Mount Tarawera. Dit is een mooie gelegenheid om tot rust te komen en volledig op te gaan in elkaars gezelschap en de natuur, weg van de bewoonde wereld.

Slaap in uw glamping-tent in de ruige natuur van Te Urewera

U verblijft in een milieuvriendelijke tent met een comfortabel tweepersoonsbed en een badkamer. U beschikt over een natuurlijke warmwaterbron en een keuken met een koelkast, gasstel en barbecue. In de nabije omgeving kunt u kajakken, zwemmen en wandelen.

Rijk aan Maori-geschiedenis en cultuur

Uw tent wordt omringd door de natuur. Het ontwerp weerspiegeld de Maori-cultuur. Wilt u meer weten over oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland? Ga dan op pad met een gids die u meer vertelt over de Maori-geschiedenis en u kennis laat maken met de unieke flora en fauna van het gebied. Verder kunt u een wandeling maken naar Tarawera Falls en Hot Water Beach, waar u uw eigen warmwaterbad kunt graven.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.