nz-blenheim-farm-stay-nature-view-mountain-partner-accommodation-very-comfortable
nz-blenheim-farm-stay-bedroom-view-partner-accommodation-very-comfortable

Ervaar het leven op een Nieuw-Zeelandse boerderij

Verblijf in een zelfstandig huisje, ver weg van de drukte. Deze accommodatie ligt het midden in Waihopai Valley. Hier geniet u van rust, stilte en prachtige uitzichten. Tijdens uw verblijf kunt u ontdekken hoe het er aan toe gaat op een Nieuw-Zeelandse boerderij.

Verblijf in een historische schapenboerderij

Trotse hosts, Jenny en Roland heten u welkom in hun huis, een historische schapenboerderij. Hier heeft u geen mobiel bereik, waardoor u niet afgeleid raakt door dagelijkse muizenissen. De boerderij beslaat 2.200 hectare, met bergen, kreken en watervallen.

Sauvignon Blenheim

Breng een bezoek aan het nabijgelegen Blenheim, het grootste wijngebied van Nieuw-Zeeland. Laat u rondleiden door wijnboeren en proef wereldberoemde Sauvignon Blanc, met verse vis en lokale delicatessen.

Uw eigen huisje

Geniet van het uitzicht op de riviervallei en de privacy. Er is een tweepersoonsbed, een badkamer, een open keuken, een eet- en een zithoek. Spot wilde dieren vanaf uw terras, dat ook uitkijkt over de boerderij. Of ontspan in het warme buitenbad en tuur naar de heldere sterrenhemel.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.