Nz pancake rocks punakaiki friends header
Verken de Pancake Rocks en sta versteld van het natuurschoon

Paparoa National Park

Ontdek verbazingwekkende ‘’pancake rocks’’, weelderige inheemse bossen, en kalksteengrotten - alles in één prachtig divers nationaal park. Dit fascinerende nationale park loopt helemaal landinwaarts vanaf de oceaan naar het ruige, met ijs uitgehouwen Paparoa-gebergte.

Het park ontdekken

U kunt het park goed ontdekken door de historische Inland Pack Track te volgen. Dit is oorspronkelijk gevormd door goudzoekers. Via deze route kunt u enkele van de meest bijzondere plekken van het park ontdekken. Voor een onvergetelijke ervaring kunt u kamperen onder een natuurlijke rotsbeschutting, de Ballroom Overhang.

Ga op avontuur in het water van Paparoa
Explore the caves at Paparoa National Park | New Zealand holiday
Sta versteld van de prachtige rotsformaties

De Pancake Rocks

De belangrijkste attractie van het park zijn de Pancake Rocks en Blowholes van Punakaiki. Het eeuwenlange spel van wind en golven heeft in het zachte afzettingsgesteente bizarre vormen gegraveerd. De spuitgaten van de blowholes zijn het spectaculairst wanneer tijdens vloed een stevige westenwind samengaat met springtij.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.