Nz taranaki tours 2 partner easy going
NZ - Taranaki
Kom even helemaal tot rust en geniet van de adembenemende natuur

Egmont National Park

Egmont National Park omvat de enorme vulkaan Taranaki en biedt weelderige watervallen, regenwouden en bemoste moerassen. Het park heeft een aantal prachtige wandelroutes waar u kunt genieten van de schitterende flora en fauna om u heen.

Mount Taranaki

Mount Taranaki is de meest perfect gevormde vulkaan van Nieuw-Zeeland. Hij barstte voor het laatst uit in 1775. De vulkanologen zijn het erover eens dat de berg niet is uitgestorven, maar ‘’slapend’’ is. Mt Taranaki wordt vaak omschreven als 'de meest beklommen berg van Nieuw-Zeeland', en biedt niet-bergbeklimmers een haalbare top uitdaging.

Enjoy spectacular views of the striking Mount Taranaki
Mount Taranaki is een gigantische slapende vulkaan
© TravelEssence
Geniet van een adembenemend uitzicht
© TravelEssence

Wandelroutes

Egmont National Park heeft prachtige wandelroutes, variërend van een wandeling van 15 minuten langs de Kamahi track tot het driedaagse Pouakai Circuit. Rondom het Dawson Falls-gebied bevindt u zich in een doolhof van paden. Vanaf hier kunt u ook wandelen naar Wilkies Pools. Hier kunt u genieten van een prachtig bos en waterpoelen, geschuurd uit 20.000 jaar oude lava. Neem een handdoek mee en geniet van een verfrissende duik in een van de natuurlijke zwembaden.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.