4-weekse veelzijdige reis door Nieuw-Zeeland

4-weekse veelzijdige reis door Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Met een groep Nieuw-Zeeland rond in vier weken

Heeft u het plan om samen met een ander stel een roadtrip te maken door de verschillende Nieuw-Zeelandse ansichtkaarten? Wilt u met een groep vrienden de droom van een bijzondere reis werkelijkheid maken? Of bezoekt u samen met familie een familielid in Nieuw-Zeeland en plakt u daar graag een reis aan vast? Hoe dan ook, deze vierweekse reis door Nieuw-Zeeland laat u de veelzijdigheid van het land zien en kent voor elke reiziger zijn eigen hoogtepunten.

Wat dacht u van een boetiek lodge, waar u wordt verwelkomt door de kookkunsten van uw hosts en een bed & breakfast waarbij u onder het genot van een kop thee de beste lokale tips krijgt. Tijdens deze rondreis verblijft u ook in een cottage omgeven door het weidse landschap, een villa in de bossen en een vakantiehuis op de grens van de ruige westkust en de gletsjers. Bij deze accommodaties heeft u de gelegenheid om zelf te koken, ‘s avonds gezellig een spelletje te spelen en vooral om u thuis te voelen aan de andere kant van de wereld. Terwijl de accommodaties al een beleving op zich zijn, valt er vanuit deze locaties nog genoeg te ondernemen. Wat dacht u van een cruise door de Doubtful Sound, een kajaktocht door lagunes, een bezoek aan de zeevogels van Kaikoura en een wandeling door het regenwoud met de Maori van Te Urewera. Een bos dat op zichzelf al prachtig is, maar door de verhalen adembenemend. Iedere boom heeft een verhaal en u plant uw eigen boom. Via Google Earth ziet u vervolgens uw ‘stukje regenwoud’ groeien en zo wordt uw reis een ervaring die de rest van uw leven meegaat. En nog 1.000 jaar daarna.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. Houd er wel rekening mee dat het hoogseizoen in Nieuw-Zeeland in de maanden december en januari valt. Wij raden u aan deze periode te vermijden, omdat het op veel plekken erg druk is en de prijzen een stuk hoger liggen. Wilt u toch in deze maanden Nieuw-Zeeland bezoeken? Boek dan vroeg, want de mooiste accommodaties en activiteiten zijn snel volgeboekt.

New Zealand Versatile 12389 12815

Travel route

Na een lange vlucht via Hong Kong komt u aan in Christchurch. Hier haalt u uw huurauto op voor de komende 27 dagen. U rijdt in een Large Four Wheel Drive naar Windwhistle, Omarama en Manapouri. In Manapouri parkeert u de auto om aan boord te gaan van een tweedaagse cruise door de Doubtful Sound. Bij terugkomst stapt u weer in de auto en rijdt u door de mooie landschappen van het Zuidereiland naar Wanaka, Okarito, Hokitika, Hanmer Springs en Kaikoura. Vanuit Kaikoura rijdt u naar Picton, waar u uw huurauto inlevert. De Interislander staat hier namelijk op u te wachten. Deze ferry brengt u van het Zuidereiland naar het Noordereiland. In Wellington haalt u een nieuwe Large Four Wheel Drive op en rijdt u verder naar Havelock North, Te Urewera, Bay of Plenty en de Coromandel. Vanuit de Coromandel rijdt u naar het vliegveld van Auckland, waarvandaan u weer naar huis vliegt.

Bij uw reissom inbegrepen:

 • Internationale vluchten in Economy Class
 • Interislander van Picton naar Wellington
 • 27 dagen autohuur
 • 25 nachten in kleinschalige accommodaties
 • 1 tot 3 nachten per locatie
 • Tweedaagse cruise door de Doubtful Sound
 • Kajakken in Okarito
 • Albatrossen spotten in Kaikoura
 • Boom planten met Maori in Te Urewera
 • Boot- en snorkeltocht naar Whale Island
 • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 4905,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook