3-weekse luxe rondreis over het Zuidereiland met een groep

3-weekse luxe rondreis over het Zuidereiland met een groep | TravelEssence

Ontdek de mooie uitzichten en hoogtepunten van het Zuidereiland

Een reis waarbij u in accommodaties verblijft met de mooiste uitzichten, op een rustig reistempo dwars door de verschillende ansichtkaarten rijdt, de veelzijdigheid van de natuur vanuit allerlei perspectieven bekijkt en het Nieuw-Zeelandse wildlife spot. Deze drieweekse reis is er eentje waarbij de interesses en wensen van de hele groep aan bod komen. Zo geniet u samen, maar ook ieder op zijn eigen manier, van de reis door Nieuw-Zeeland.

Vanuit een huis op hoge palen kijkt u uit over Kaikoura, waar u ook walvissen zult gaan spotten. Al drinkend van een lokaal glas wijn kijkt u vanuit uw suite uit over de wijngaard. En op het land van een schapenboerderij ligt uw cottage, dus dat wordt schaapjes tellen voor het slapen gaan. Een accommodatie is volgens ons veel meer dan een plek om te slapen. Het is een bijzondere ervaring. Toch valt er nog genoeg te ontdekken vanuit de locaties waar u verblijft. U ontdekt het Abel Tasman National Park vanaf een catamaran die langs baaien, stranden, eilanden en bossen vaart. Een catamaran cruise met u, uw vrienden en de locals. Dit gezelschap geldt ook voor de cruise door de Doubtful Sound, een natuurparadijs waar u twee dagen lang doorheen vaart. De bergen, valleien en rivieren van Mount Aspiring National Park bewondert u vanuit een helikopter, te voet en vanuit een jetboat.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. Het hoogseizoen in Nieuw-Zeeland valt in de maanden december en januari. Dit is een periode met veel drukte en hoge prijzen. Wij raden u daarom aan deze periode te vermijden. Wilt u toch in deze maanden Nieuw-Zeeland bezoeken? Boek dan vroeg, want de mooiste accommodaties en activiteiten zijn snel volgeboekt.

Luxe South Island New Zealand 12392 12814

Travel route

Onderweg naar Nieuw-Zeeland maakt u eerst een stopover in Hong Kong. Hier verblijft u twee nachten om het ‘East meets West’ van deze wereldstad te ontdekken. Aangekomen in Christchurch haalt u uw huurauto op: een ruime Intermediate SUV voor de komende zeventien dagen. De eerste bestemmingen zijn Kaikoura, Abel Tasman, Rapahoe, Lake Moeraki en Makarora. Op de reisdagen rijdt u tussen de een en vijf uur. Door dit rustige reistempo blijven de reisdagen leuk en komt u uitgerust aan op uw locaties. Van Makarora rijdt u naar Te Anau, waar u uw huurauto parkeert en aan boord gaat voor een tweedaagse cruise door de Doubtful Sound in Fiordland National Park. Terug van deze cruise hervat u de autorondreis door Nieuw-Zeeland en rijdt u naar Alexandra, Ashburton en Christchurch. Vanuit Christchurch vertrekt het vliegtuig weer terug naar huis.

Bij uw reissom inbegrepen:

  • Internationale vluchten in Business Class
  • 17 dagen autohuur
  • 18 nachten in kleinschalige accommodaties
  • 1 tot 3 nachten per locaties
  • Walvissen spotten bij Kaikoura
  • Privé catamaran cruise door Abel Tasman National Park
  • Avontuurlijke tour door Mount Aspiring National Park
  • Tweedaagse privé cruise door de Doubtful Sound
  • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 9715,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook