Reizen door Nieuw-Zeeland met vrienden

Groepsreis Nieuw-Zeeland met vrienden of familie | TravelEssence

Ruime en bijzondere accommodaties. Relaxed reistempo. Gezellig met elkaar.

Heeft u het plan om samen met vrienden een groepsreis naar Nieuw-Zeeland te gaan maken? Misschien wilt u samen met een ander stel een roadtrip maken door de verschillende Nieuw-Zeelandse ansichtkaarten. Of bezoekt u met uw gezin een familielid om er vervolgens een vakantie in Nieuw-Zeeland aan vast te plakken. Doe het in ieder geval rustig aan, want met een rustig reistempo heeft iedereen de kans om van de mooie locaties te genieten en de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid te ervaren. Met onze voorbeeldreizen geven wij u alvast een beeld hoe Nieuw-Zeelandse reizen met meerdere vrienden er uit kunnen zien.

Samen met vrienden naar Nieuw-Zeeland? Volledig naar uw wensen samengesteld

Wat dacht u van een ruim vakantiehuis, waar iedereen zich thuis voelt? Samen barbecueën op het terras, een duik nemen in het zwembad of uzelf even terugtrekken om van dat mooie uitzicht over de natuur te genieten. Reist u met een grote gezinsauto of huurt u liever twee auto’s? En wat dacht u ervan om samen met een lokale Maori gids op pad te gaan, een cruise te maken door de fjorden van de Doubtful Sound, walvissen te spotten in Kaikoura of te snorkelen bij de goudgele stranden.

“We waren blij dat we Nieuw-Zeeland op een vrij rustige manier hebben kunnen ervaren” - lees het reisverslag van Jan & Jitske

Dit zijn slechts een aantal suggesties, net als de onderstaande groepsreis voorbeelden. Wij gaan namelijk altijd met u rondom de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Met uw wensen en onze lokale kennis stellen wij een groepsreis voor u samen: van vluchten en autohuur tot accommodaties en activiteiten.

Voorbeelden en inspiratie