Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
TravelEssence groepsreis naar Nieuw-Zeeland

Groepsreis Nieuw-Zeeland

Heeft u het plan om samen met vrienden een groepsreis naar Nieuw-Zeeland te gaan maken? Misschien wilt u samen met een ander stel een roadtrip maken door de verschillende Nieuw-Zeelandse ansichtkaarten. Of bezoekt u met uw gezin een familielid om er vervolgens een vakantie in Nieuw-Zeeland aan vast te plakken. Doe het in ieder geval rustig aan, want met een rustig reistempo heeft iedereen de kans om van de mooie locaties te genieten en de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid te ervaren. Met onze voorbeeldreizen geven wij u alvast een beeld hoe Nieuw-Zeelandse groepsreizen er uit kunnen zien.

Een groepsreis naar Nieuw-Zeeland volledig naar uw wensen

Wat dacht u van een ruim vakantiehuis, waar iedereen zich thuis voelt? Samen barbecueën op het terras, een duik nemen in het zwembad of uzelf even terugtrekken om van dat mooie uitzicht over de natuur te genieten. Reist u met een grote gezinsauto of huurt u liever twee auto’s? En wat dacht u ervan om samen met een lokale Maori gids op pad te gaan, een cruise te maken door de fjorden van de Doubtful Sound, walvissen te spotten in Kaikoura of te snorkelen bij de goudgele stranden. 

Dit zijn slechts een aantal suggesties, net als de onderstaande groepsreis voorbeelden. Wij gaan namelijk altijd met u rondom de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Met uw wensen en onze lokale kennis stellen wij een groepsreis voor u samen: van vluchten en autohuur tot accommodaties en activiteiten.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.3 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief
Onze klanten beoordelen ons met een
9.3 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief