1192 Abel Tasman Kayaks 1
1192 Abel Tasman Kayaks 1576020462 ATK walking in park org
1192 Abel Tasman Kayaks 1576020895 ATK Astrolabe sml

Kajak in de kristalheldere blauwe wateren van Abel Tasman National Park

Het Abel Tasman National Park is de droombestemming van iedere avonturier. Het is een waar paradijs met granieten en marmeren rotsformaties. Is uw familie klaar om de gouden stranden, rustige baaien en adembenemende eilanden van dit park per kajak te verkennen?

Klein, maar fijn!

Samen met een ervaren gids en een kleine groep medereizigers reist u per watertaxi naar het hart van Abel Tasman National Park. Dit is het begin van een onvergetelijke kajaktocht door het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland.

Pelsrobben

Eenmaal in uw kajak peddelt u langs de kustlijn van het Tonga Island Marine Reserve. U kunt uw kajak delen met uw kinderen. Houd onderweg een oogje in het zeil voor speelse dolfijnen en pinguïns. U krijgt ook de kans om te genieten van de capriolen van de pelsrobben in Bark Bay.

Ruil uw peddels in voor wandelschoenen

Uiteindelijk ruilt u uw peddels in voor wandelschoenen, om de Atrolabe-eilanden te verkennen. Wandel langs heldere beekjes, door de inheemse bush en ontdek beschutte grotten. Geniet tijdens het wandelen van het tropische uitzicht op de baai. Aan het einde van de tocht keert u gezamenlijk met een watertaxi terug naar Marahau.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.