4531 Whanganui River Adventures3
4531 Whanganui River Adventures1

Een avontuurlijk boottocht naar de Bridge of Nowhere

Beleef een echte outdoor Kiwi-ervaring in Whanganui River Valley op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. In deze regio vindt u talloze wandelpaden, onstuimige rivieren, valleien, bergen en inheemse bossen vol bijzondere vogelsoorten.

Vaar met een jetboot over Whanganui River

In een jetboot vaart u stroomopwaarts naar Mangapurua Landing. In een groep met maximaal twintig medereizigers, waagt u zich vervolgens aan een wandeltocht door diepe rivierkloven die bedekt zijn met weelderige inheemse bossen. Wist u dat de Whanganui River sinds 2017 mensenrechten bezit? Vraag het uw gids! Deze leert u meer over de rijke geschiedenis van deze regio.

The Bridge to Nowhere

Uiteindelijk komt u aan bij The Bridge to Nowhere. Deze mysterieuze brug is gebouwd in 1935, door oud-soldaten die hier na de Eerste Wereldoorlog kwamen wonen. Vanaf hier heeft u de mogelijkheid om met een kano terug te peddelen naar het beginpunt van de tour. Deze tocht duurt ongeveer twee uur en is erg mooi.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.