Nz christchurch farm hosts family stays comfortable
Nz christchurch farm terrace family stays comfortable
Nz christchurch farm garden family stays comfortable

Overnacht op de boerderij van Sheryl en Peter

Uw hosts Sheryl en Peter heten u welkom op hun hertenboerderij in Canterbury. Ervaar de relaxte levensstijl van het Nieuw-Zeelandse platteland. Sheryl en Peter laten u maar al te graag kun boerderij zien. Uw kinderen kunnen de herten voeren en zullen genieten van de eindeloze speelruimte en frisse buitenlucht.

Veel te beleven in de omgeving

Alhoewel u zich op het platteland waant, ligt de accommodatie verrassend dichtbij het centrum van Christchurch, de oudste stad van Nieuw-Zeeland. Breng een bezoek aan de botanische tuinen en Hagley Park. Of maak een wandeling naar de top van Port Hills voor een panoramisch uitzicht.

Waai uit op het strand en proost op de vakantie

Daarnaast kent dit gebied verschillende stranden, waar de kids heerlijk kunnen uitwaaien. Maar ook de nabijgelegen wijnstreek Waipara, met haar mooie wandelpaden, is zeker een bezoek waard.

Kom helemaal tot rust

Natuurlijk gaat niets boven de accommodatie zelf. U verblijft in een studio met twee tweepersoonsbedden en een badkamer. Geniet van het uitzicht over de groene glooiende heuvels tijdens de zonsondergang, met op de achtergrond sneeuw bedekte bergen. Op vrijdagochtend kunt u de lokale boerenmarkt bezoeken, waar u allerlei lokale lekkernijen kunt proeven.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.