nz-blenheim-farm-stay-nature-view-mountain-partner-accommodation-very-comfortable
nz-blenheim-farm-stay-bedroom-view-partner-accommodation-very-comfortable

Ervaar het leven op een Nieuw-Zeelandse boerderij

Ver weg van de drukte, in het midden van de Waihopai vallei is er een plek als geen ander. In absolute stilte en omgeven door rust wordt u omringd door prachtige uitzichten. Een ideale uitvalsbasis om eens kijkje te nemen op een boerderij, de geïsoleerde natuur te verkennen en genieten van uw gezin.

Proef wereldberoemde Sauvignon Blanc

Breng een bezoek aan het nabijgelegen Blenheim, het grootste wijngebied van Nieuw-Zeeland. Breng uw dagen door bij lokale wijnboeren en het proef de wereldberoemde Sauvignon Blanc, samen met bijvoorbeeld verse vis en andere lokale delicatessen.

Verblijf in een historische schapenboerderij

Trotse gastheren, Jenny en Roland heten u welkom in hun huis, een historische schapenboerderij. Zonder mobiel bereik kunnen u en uw gezin volledig tot rust komen in het hart van de natuur. De boerderij beslaat 2.200 hectare, waar met bergen, kreken en watervallen wachten om ontdekt te worden.

Geniet van uw huisje met uitzicht op de riviervallei

Op een heuveltop met uitzicht op de riviervallei staat uw huisje. Naast een tweepersoonsbed, bevinden zich hier vier stapelbedden. Een keuken en eethoek geven u de gelegenheid om zelf een maaltijd te bereiden. Ontspan op uw terras met uitzicht op de boerderij en spot wilde dieren of geniet van een warme douche in de buitenlucht.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.