Nz te anau chalet stargazing family stays comfortable
Nz te anau chalet animals kid family stays comfortable
Nz te anau chalet kitchen family stays comfortable

Een landelijk chalet in Te Anau

Besteed tijd in de natuur tijdens uw verblijf in Te Anau, de toegangspoort tot Fiordland National Park. Dit is de perfecte uitvalsbasis om samen met uw gezin de natuurlijke schoonheid van een van de meest ongerepte plekken van Nieuw-Zeeland te verkennen. Breng uw dagen door met wandelen, kajakken en het ontdekken van het nationale park.

Leuke activiteiten voor het hele gezin

Uw chalet staat op een landgoed van 13 hectare met schapen, kippen en paarden. Er zijn tal van activiteiten om het hele gezin te vermaken. Ga bijvoorbeeld met uw gastvrouw Helen mee op een paardrijtocht langs de rivier. Zouden uw kinderen graag eens willen vissen? Loop dan naar Waiau River of Lake Te Anau en gooi daar uw hengel uit.

Midden in de natuur

Het vrijstaande chalet heeft uitzicht over het groene landschap en de bergen van het Fiordland National Park. Uw sfeervolle accommodatie heeft twee slaapkamers, een woonkamer en goed ingerichte keuken. Kijk hoe uw kinderen door de weilanden rennen, terwijl u een glas wijn op de veranda drinkt. Vergeet vooral niet om met elkaar in de avond naar de oneindige sterrenhemel te kijken.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.