Nz sailfish cove vineyard apartment 1 family comfortable
Nz sailfish cove vineyard apartment 2 family comfortable
Nz sailfish cove vineyard apartment 3 family comfortable

Appartement aan de kust en in een wijngaard

Geniet tijdens uw vakantie van het best wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Dit appartement ligt niet alleen aan de prachtige kust van Tutukaka, maar ook nog eens in een wijngaard! Vanuit het appartement heeft u panoramisch uitzicht over de Stille Oceaan en de Poor Knights Islands.

Tijdens uw verblijf kunt u de alpaca's te voeren of naar een privé-baai wandelen om te zwemmen en snorkelen. Binnen tien minuten rijden bent u in het dorpje Tutukaka en de jachthaven, met lokale restaurants en cafés. Geniet van het gemak van een eigen keuken en eethoek in uw appartement. U kunt ook gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad en de barbecue faciliteiten.

Witte stranden van de Tutukaka kustlijn

Ontdek de verscholen witte zandstranden van Nieuw-Zeeland, van Whangarei tot Matapouri. Elk strand heeft zijn eigen bijzondere uitzichten charmes, maar ze delen allemaal hetzelfde helderblauwe water. Ontspan met een goed boek terwijl de kinderen op het strand spelen.

De beste duik- en snorkelplek van Nieuw-Zeeland

Voor de kust van Tutukaka ligt een duik- en snorkelparadijs. Poor Knights Islands Marine Reserve staat op de Werelderfgoedlijst en is de beste duik- en snorkelplek van Nieuw-Zeeland. Ontdek de onderwaterwereld en de unieke flora en fauna die op deze eilanden floreert. Omdat duiken niet voor iedereen is weggelegd, zijn er meerdere dagtochten naar de Poor Knights Islands mogelijk, waarbij u met het gezin kunt snorkelen, zwemmen en kajakken.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.