Mogen wij u een goede raad geven?

U hoeft geen vakantiedagen op te nemen om uw vakantie te regelen, dat doen wij graag voor u. Een droomreis beleven is een mooie zaak. U ontdekt nieuwe plaatsen en doet nieuwe ervaringen op. Op reis gaan betekent ook afstand nemen van uw werk. Even geen zittingen, hoger beroep en grote dossiers. Een mooie, natuurlijke omgeving inspireert en werkt ontspannend, maar zorgt ook voor rust.

Meesters in het reizen?

Natuurlijk mag u dat zelf bepalen, maar wij durven inmiddels wel te zeggen dat TravelEssence de enige Australië en Nieuw-Zeeland reisspecialist is die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier.

We zijn ons ervan bewust dat kleine details vaak tot grote verschillen leiden, die uw reis aantrekkelijker maken.

Wij vinden dat een accommodatie veel meer moet zijn dan alleen een plek om te slapen. Wij bieden accommodaties die al een ervaring op zichzelf zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van een eco lodge middenin het regenwoud, een designhotel in de stad of een gezellige bed & breakfast waar uw hosts hun verhalen en tips met u delen?

Twee partijen, maar dan met dezelfde belangen

In onze ogen is een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië niet iets wat u binnen vijf minuten moet boeken. U kunt ons zien als uw vertrouwenspersoon die uw reis belangen met plezier behartigt. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van eerlijk advies, voortkomend uit eigen ervaring. Uw reis bespreken we waar en wanneer het u uitkomt. Bij ons op kantoor of bij u thuis, overdag, in de avonduren, of in het weekend.

Beroep doen op TravelEssence? Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken