Even geen contact?

Dat kan op een highway waar u in drie dagen niemand tegenkomt, ergens hoog in de bergen of onder water bijvoorbeeld bij het Great Barrier Reef. Natuurlijk kunt u daarna, vanuit uw hangmat op het witte strand, uw thuisfront een jaloersmakend appje sturen (mocht u daar behoefte aan hebben).

Ver weg van het massatourisme

TravelEssence is de enige Australië en Nieuw-Zeeland reisspecialist die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier. We zijn ons ervan bewust dat kleine details vaak tot grote verschillen leiden, die uw reis aantrekkelijker maken.

In Australië heeft u de tijd om uzelf weer te vinden. Maar heeft u geen tijd om het allemaal zelf uit te vinden? Dan heeft u ons nodig.

Wij vinden dat een accommodatie veel meer moet zijn dan alleen een plek om te slapen. Wij bieden accommodaties die al een ervaring op zichzelf zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van een eco lodge middenin het regenwoud, een designhotel in de stad of een gezellige bed & breakfast waar uw hosts hun verhalen en tips met u delen?

Persoonlijk contact

In onze ogen is een reis naar Down Under niet iets wat u binnen vijf minuten moet boeken. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van eerlijk advies, voortkomend uit eigen ervaring. Uw reis bespreken we waar en wanneer het u uitkomt. Bij ons op kantoor of bij u thuis, overdag, in de avonduren, of in het weekend.