Boeken bij een specialist levert meer op dan het kost

Boeken bij een specialist levert meer op dan het kost

Reizen organiseren is een vak

Als jonge avontuurlijke reiziger maakt het niet zo veel uit waar je terecht komt. Echter: hoe verder je komt in jaren, carrière, gezin en inkomen; hoe hogere eisen je aan je vakantie stelt. Je hebt er hard voor gewerkt, dus wil je het maximale uit je reis halen. Een kwestie van goede voorbereiding. Maar dat kost tijd. En tijd is kostbaar. “Zal ik het doen, of zal ik het laten?” Je kunt het ook láten doen door een specialist. Dat scheelt tijd, moeite en dus: geld.

Neem contact op met een van onze specialisten Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief

Stel, je wilt naar een verre, onbekende bestemming. Bijvoorbeeld Australië of Nieuw-Zeeland. Voorbereiden, uitzoeken en regelen? Het kan een onderdeel zijn van de voorpret. Avondenlang internet afstruinen naar leuke hotelletjes of B&B’s, aanbiedingen voor vluchten, vervoer ter plaatse, of een zelfs een camper boeken.

Echter: als je voor het eerst naar Down Under gaat, loopt dit vaak uit op een teleurstelling. De B&B’s zien er toch anders uit dan op de plaatjes; de camper blijkt een stuk minder vrijheid en comfort te bieden; en besparen op de vlucht gaat altijd ten koste van de kwaliteit van de reis. Daarbij: de dagen die je nodig hebt om van een lange oncomfortabele reis bij te komen, kun je gevoeglijk van je vakantie aftrekken. Ook de tijd die je aan het voorbereiden hebt besteed, ben je gewoon kwijt.

Australië en Nieuw-Zeeland specialist

TravelEssence is gespecialiseerd in het organiseren van maatwerk reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, helemaal zoals de klant het wil. Van comfortabele vlucht tot en met een fijne huurauto, om in een rustig tempo van de ene verblijfplaats naar de andere te rijden. TravelEssence heeft een eigen netwerk van 1500 accommodaties, die ze persoonlijk hebben bezocht en geselecteerd. Allemaal gerund door locals, die de liefde en passie voor hun land graag met hun gasten delen.

Kennis van locaties en locals

De reisadviseurs van TravelEssence kennen Australië en Nieuw-Zeeland, de unieke eigenschappen en de locals als geen ander. Ze komen er immers zelf vandaan of hebben er intensief gereisd of gewerkt. Anderzijds nemen ze ruim de tijd om de wensen van de klant in kaart te brengen. Zo weten ze precies welke reisonderdelen het beste aan die wensen voldoen. Door het uitgebreide eigen netwerk van locals, jarenlange ervaring, gedetailleerde kennis van de bestemming en niet te vergeten een slim boekingssysteem kunnen zij alle zorgen uit handen nemen. En kun je optimaal van de vakantietijd genieten.

Het verschil in prijs betaalt zich terug

“Maar dat is toch duurder?” In het begin lijkt dat soms zo. Maar als je uiteindelijk alle kosten bij elkaar optelt, plus de tijd die je in de voorbereiding hebt gestoken, is het maar de vraag of dat het waard is. In het geval van een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland moet je van zeer goeden huize komen, wil je de onderdelen van je reis beter op elkaar aan laten sluiten dan een gespecialiseerde reisorganisatie TravelEssence. Oftewel: een vakantie is om van te genieten. Je hebt er al hard genoeg voor gewerkt. Dus laat je het werk over aan de specialist.