Geen tijd om alles voor uw luxe reis door Australië of Nieuw-Zeeland zelf uit te vinden?

Dan heeft u TravelEssence nodig. Want uw tijd is waardevol. Met onze lokale kennis en persoonlijke aanpak zorgen wij dat al uw wensen snel vertaald worden naar uw ideale vakantie. Het wordt een onvergetelijke rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland, waarbij luxe, comfort, kwaliteit, lokale sfeer en service centraal staan. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is inpakken en onbezorgd op vakantie gaan.

Stelt u zich eens voor: u vliegt First Class naar Australië of Nieuw-Zeeland, waarna een chauffeur u naar uw eerste accommodatie brengt. U verblijft in een lodge, ver van de bewoonde wereld. Door de hoge ligging heeft u een panoramisch uitzicht over de oceaan terwijl u geniet van culinaire gerechten en lokale wijnen tijdens het diner, geserveerd door uw chef-kok. De volgende accommodatie is een villa, die op steenworp afstand ligt van uw eigen strand. Vlieg met een helikopter over nationale parken, vaar langs de mooiste stranden met een privé zeilboot of verken de lokale cultuur met uw eigen deskundige gids. Bij TravelEssence organiseren we uw reis tot in detail, met unieke locaties ver weg van het massatoerisme.

Geen tijd om alles voor uw luxe reis door Australië of Nieuw-Zeeland zelf uit te vinden?

Inspiratie opdoen? Neem alvast een kijkje bij een van onze luxe voorbeeldreizen voor Australië of Nieuw-Zeeland.

Wij komen naar u toe, waar en wanneer het u uitkomt

Onze reisspecialisten komen bij u thuis om uw wensen te bespreken, wanneer het u het beste uitkomt. Na een persoonlijk gesprek komen wij met een individueel samengesteld reisvoorstel. Vindt u het voorstel perfect, dan gaan wij direct uw reis regelen. Anders passen wij het voorstel aan tot deze perfect is. Vervolgens regelen we alles volledig voor u.

Onze lokale kennis maakt het verschil

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. Daarnaast zijn we de enige Nieuw-Zeeland en Australië reisspecialist die gefocust is op kleinschalige accommodaties op bijzondere locaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. Onze lokale partners werken met hart en ziel aan een optimale service en beleving voor onze reizigers. Door onze kennis en nauw contact met de lokale bevolking kunnen wij een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland voor u samenstellen, die helemaal bij u past.

Veel reizigers proberen te veel te zien in te weinig tijd. En dat is zonde, want haast en stress verpesten uw rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland. Probeer dan ook niet te racen om zoveel mogelijk te zien en selecteer samen met ons zorgvuldig uw locaties. Wij adviseren een rustig reistempo met meestal twee tot vier nachten per locatie en reisafstanden van twee tot vier uur rijden. Op deze manier ziet u mooie contrasten, heeft u tijd om elk gebied te ontdekken en zullen ook uw reisdagen plezierig zijn.
Andrew Morten, Founder TravelEssence