Here's Johnny!

Here's Johnny!

“Vandaag zijn we op pad gegaan in de vallei van de lokale legende Johnny. Wat een avontuurlijke dag in de wildernis. We hebben zelfs edelherten gezien! Maar wat we echt nooit meer zullen vergeten is de ontmoeting met Johnny zelf. Vol trots nam hij ons mee in zijn persoonlijke verhaal.”

Exclusieve ontmoetingen met de lokale bevolking maken een onmisbaar onderdeel uit van uw rondreis door Nieuw-Zeeland. Ga op pad met de lokale bevolking, want dan ontdekt u Nieuw-Zeeland pas echt! Of dat nou tijdens Johnny’s Journey is, of tijdens een van onze andere kleinschalige excursies in Nieuw-Zeeland. Wij stellen graag de perfecte reis voor u samen, waarbij u wordt ondergedompeld in de lokale cultuur.

Onze lokale kennis maakt het verschil

TravelEssence is de enige Australië en Nieuw-Zeeland reisspecialist die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier. We zijn ons ervan bewust dat de kleine details vaak tot grote verschillen leiden, die uw reis aantrekkelijker maken.

Wanneer u zelf een reis boekt, mist u vaak de tips en informatie die uw reis zo bijzonder kunnen maken. Door onze kennis en nauw contact met de lokale bevolking kunnen wij een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland voor u samenstellen, die helemaal bij u past.
Andrew Morten, Founder TravelEssence

Wij vinden dat een accommodatie veel meer moet zijn dan alleen een plek om te slapen. Wij bieden accommodaties die al een ervaring op zichzelf zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van een eco lodge middenin het regenwoud, een designhotel in de stad of een gezellige bed & breakfast waar uw hosts hun verhalen en tips met u delen?

Slapen op een wijngaard in Nieuw-Zeeland

Persoonlijk contact, waar en wanneer het u uitkomt

Onze reisspecialisten maken een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor om uw wensen te bespreken, wanneer het u het beste uitkomt. Na een persoonlijk gesprek maken wij een individueel samengesteld reisvoorstel. Vindt u het voorstel perfect, dan gaan wij direct uw reis regelen. Anders passen wij het voorstel aan tot deze perfect is. Vervolgens regelen we alles volledig voor u. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is inpakken en onbezorgd op vakantie gaan.