Haal het meeste uit uw reis door Australië of Nieuw-Zeeland

“Ik wil graag naar Australië of Nieuw-Zeeland, maar een rondreis is zo duur.” Misschien stelt u uw reis uit, omdat u bang bent dat u vanwege uw budget niet alles kunt zien. Want als u dan helemaal naar het ‘einde van de wereld’ reist, wilt u natuurlijk wel zoveel goed mogelijk het land ontdekken. Het klopt, zo’n rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland is nu eenmaal niet goedkoop. Maar alles uit uw budget halen, is zeker mogelijk met TravelEssence.

Na een comfortabele vlucht in Economy Class, stapt u in uw huurauto naar uw eerste bestemming. De accommodatie – een knusse cottage midden in de natuur – voldoet aan alle basisbehoeften. Zo is er een keuken waar u zelf kunt koken en geniet u vanaf uw eigen veranda van de zonsondergang. Uw volgende accommodatie is een bed & breakfast waar u hartelijk wordt ontvangen door de hosts. Na zo’n exclusieve ontmoeting met de locals kijkt u met heel andere ogen naar het land. Met hun liefde voor het land geven zij u graag tips over de omgeving. Deze tips hoeven helemaal (bijna) geen geld te kosten. Wandel op eigen gelegenheid over een mooie bergpas, verken het meer met een geleende kajak van uw host of huur een fiets om de omgeving te ontdekken.

Haal het meeste uit uw reis door Australië of Nieuw-Zeeland

Inspiratie opdoen? Neem alvast een kijkje bij onze voorbeeldreizen voor Australië of Nieuw-Zeeland.

Uw budget optimaal besteden

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk van Australië en Nieuw-Zeeland zien, maar wij begrijpen ook dat uw budget een belangrijke rol speelt. Wij houden hier rekening mee tijdens het samenstellen van de reis en raden u aan om vroeg te boeken. Door samen met uw reisspecialist van TravelEssence de juiste keuzes te maken in vluchten, accommodaties, activiteiten en reisperiode haalt u het beste uit uw budget.

Onze lokale kennis maakt het verschil

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. Onze focus ligt op kleinschalige accommodaties - zoals cottages, bed & breakfasts, vakantiehuizen, farmstays en eco- en boetiek lodges. Door te verblijven op unieke locaties ver weg van de grote massa leert u met hele andere ogen te kijken naar de omgeving waar u logeert. Met 99% van onze accommodaties staan wij in direct contact en kennen wij uit eerste hand. Hierdoor kunnen wij er persoonlijk voor zorgen dat aan al uw specifieke wensen zal worden voldaan.

“Als u op tijd boekt heeft u de grootste kans dat de unieke accommodaties op de mooiste plekken nog beschikbaar zijn. Door het kleinschalig karakter en de hoge populariteit zijn deze vaak als eerste volgeboekt. Ook als uw budget niet al te ruim is, is het sterk aan te raden vroeg te boeken. Wij kunnen dan de accommodaties die bij uw budget passen reserveren voordat ze volgeboekt zijn.In de kerstperiode is het een absolute must om er op tijd bij te zijn, want in deze periode gaat de lokale bevolking ook op vakantie en is het dus extra druk en duur.”
Andrew Morten, Founder TravelEssence