Au queensland remote island hotel snorkeling solo stays luxury 1
Au western australia ongkalkada fishing discoverpage detailed culture history header
Table handout aus nl 7392 1
Rijden in Nieuw Zeeland new
Nu boeken, maar toch flexibel blijven

Flexibel boeken

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis Down Under. Mochten wij tot 4 weken voor vertrek concluderen dat uw reis vanwege de Covid-19-pandemie niet door kan gaan, dan kunt u de reis kosteloos verzetten of uw aanbetaling terug krijgen.

Dankzij de huidige ontwikkelingen rond vaccins verwachten wij dat het in 2022 mogelijk is om naar Australië en Nieuw-Zeeland te reizen.

Australian | Australia holiday

Blijf flexibel

Als u boekt tijdens de huidige Covid-19 pandemie, dan geniet u van onze speciale boekingsvoorwaarden. Ondervindt u buitengewone reisbeperkingen door deze Covid-19-pandemie, dan heeft u de mogelijkheid kosteloos om te boeken of uw geld terug te krijgen.

Veilig thuis

Zes weken voor uw geplande vertrek nemen wij contact met u op. Mocht blijken dat de geplande reisdatum vanwege reisbeperkingen niet gehaald wordt, dan boeken wij uw reis kosteloos om naar een latere datum. Of u krijgt uw geld terug indien u ervoor kiest om uw reis te annuleren.

Ons team van ervaren reisexperts staat voor u klaar. Zij houden altijd een vinger aan de pols. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar uw reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland.

Van persoonlijk advies tot een complete reisplanning: al uw wensen komen we graag tegemoet, tot het moment dat u weer veilig thuis bent.

Gorgeous nature | New Zealand holiday
Impressive landscape | New Zealand nature

Reis veilig en zonder zorgen

Veiligheidsrichtlijnen

Dankzij de kleinschalige accommodaties van uw hosts en de beslotenheid van uw excursies, hoeft u zich geen zorgen te maken over het navolgen van veiligheidsrichtlijnen. Ook afstandsmaatregelen kunnen gemakkelijk nageleefd worden.

Vervangende vluchten

Als er wijzigingen zijn in uw heen- of terugvlucht die via TravelEssence is geboekt, zorgen wij voor geschikte alternatieven.

24/7 telefonisch bereikbaar

Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens uw reis en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Onze reisexperts staan vierentwintig uur per dag voor u klaar!

ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

De reisorganisatie TravelEssence is financieel solide. Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat u, in het ergste geval, uw betaalde reisgeld terugkrijgt.

Bij een reiswaarschuwing of een inreisverbod voor Australië of Nieuw-Zeeland naar aanleiding van Covid-19, kunt u uw reis kosteloos uitstellen.

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland halen. Maar het boeken van de ideale… lees meer

Het laatste nieuws over Australië en Nieuw-Zeeland ontvangt u eenvoudig in uw inbox door u in te schrijven voor… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.