"Het is drukker dan u van ons gewend bent..."

U herkent het vast en zeker, iedereen is veel te druk. Stress is hard op weg om ziekteoorzaak nummer één te worden.

Bij TravelEssence hebben we besloten dat niet te laten gebeuren. Wij zijn niet voor niets specialist in reizen naar de meest stressvrije continenten op aarde: Australië en Nieuw-Zeeland. Hebben we het daar dan niet druk mee? Nou en of! Ons geheim? Simpel, we kunnen heel goed plannen. Wij nemen de tijd voor (en na) onze afspraken. Bij ons op kantoor, of bij u thuis als u dat wilt. Dat schept ruimte.

We maken graag uitgebreid kennis met u, zodat we een compleet beeld krijgen van uw droomreis. Een reis die we voor u, en vooral met u, organiseren. Tot in de puntjes en daar overheen.

Aan de andere kant van de wereld hebben we ons werk al gedaan. Dat scheelt. We hebben in Australië en Nieuw-Zeeland talloze, unieke accommodaties persoonlijk geselecteerd. Kleinschalig van opzet, groot van klasse. Gastvrij en ver weg van het massatoerisme.

Heeft u het druk gehad en wilt u ook rustig op vakantie naar Australië of Nieuw-Zeeland?

Onze lokale kennis maakt het verschil

TravelEssence is de enige Australië en Nieuw-Zeeland reisspecialist die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier. We zijn ons ervan bewust dat de kleine details vaak tot grote verschillen leiden, die uw reis aantrekkelijker maken.

Wanneer u zelf een reis boekt, mist u vaak de tips en informatie die uw reis zo bijzonder kunnen maken. Door onze kennis en nauw contact met de lokale bevolking kunnen wij een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland voor u samenstellen, die helemaal bij u past.
Andrew Morten, Founder TravelEssence

Persoonlijk contact, waar en wanneer het u uitkomt

Onze reisspecialisten maken een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor om uw wensen te bespreken, wanneer het u het beste uitkomt. Na een persoonlijk gesprek maken wij een individueel samengesteld reisvoorstel. Vindt u het voorstel perfect, dan gaan wij direct uw reis regelen. Anders passen wij het voorstel aan tot deze perfect is. Vervolgens regelen we alles volledig voor u. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is inpakken en onbezorgd op vakantie gaan.