Cathay pacific first class bed
Uw vlucht Down Under

Cathay Pacific First en Business Class

Vlieg in alle luxe en comfort en kies voor First of Business Class. Krijg toegang tot exclusieve lounges waar u voor uw vlucht en tijdens een tussenstop heerlijk kunt ontspannen. Geniet van de mogelijkheid om als eerste het vliegtuig in te stappen, extra bagage mee te kunnen nemen en van meer ruimte tijdens uw vlucht. Voor u het weet bent u Down Under.

Zitplaats

Laat u verrassen door het comfort van de business class-stoelen van Cathay Pacific en geniet van extra privacy wanneer u First Class vliegt. Slaap heerlijk op uw transformeerbare bed met luxe beddengoed. Word verfrist wakker op uw bestemming en klaar om erop uit te gaan.

Eten en drinken

Cathay Pacific biedt een eigentijds menu met een mix van verse ingrediënten en internationale smaken. Combineer uw maaltijd met de beste wijn, sterke drank, champagne of ambachtelijk gebrouwen bier. Geniet van persoonlijke service ontvang uw maaltijden op een tijdstip dat u wenst.

Vermaak

Vermaak u met de nieuwste films en televisieprogramma's en luister naar uw favoriete muziek. Een touchscreen maakt het eenvoudig om uw keuze te maken. Gebruik de usb-poort om uw eigen apparaten aan te sluiten. Wifi is op geselecteerde vluchten beschikbaar.

Geniet bij Cathay Pacific van een welkomstdrankje
Enjoy world-class service on Cathay Pacific flights
Premium Economy biedt u net dat beetje extra comfort

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.