The Kimberley Tourism Western Australia

Opnieuw naar Australië of Nieuw-Zeeland

Wij kunnen niet wachten om het reizen weer op te pakken. Dat grenzen open gaan en vliegtuigen weer opstijgen. Tot het zover is, kunnen we gelukkig onze liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland met u delen via onze online presentaties.

Heeft u een van onze online presentaties al bijgewoond? We voegen namelijk steeds nieuwe onderwerpen toe. Zo kunt u nu aanschuiven om alles te weten te komen over de mooiste plekjes van West-Australië. Of maak kennis met plekken in Nieuw-Zeeland, die minstens zo mooi zijn als de bekende highlights, maar waarvan u van het bestaan nog niet afweet. Reisadviseurs Marie-Cecile en Michiel hebben al meer dan tien jaar ervaring met reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland en nemen u graag mee naar nog onontdekte plekken.

West-Australië

Reisadviseur Michiel neemt u mee naar West-Australië. Minder populair onder toeristen vanwege zijn afgelegen ligging, maar misschien is het wel de mooiste staat van Australië. Met zijn ruige en unieke outback, vol verrassingen leent het zich uitstekend voor avontuur. Neem bijvoorbeeld de Kimberleys, met zijn unieke rotsformaties, Karijini National Park waar diepe kloven een weg door het rode zand banen, Ningaloo Reef, een miniatuur versie van het Great Barrier Reef. Minstens zo mooi en u heeft het strand voor uzelf.

Opnieuw naar Nieuw-Zeeland

Wellicht denkt u dat u het mooiste van Nieuw-Zeeland inmiddels wel heeft gezien? We kunnen u verzekeren dat we u opnieuw kunnen verrassen! Reisadviseur Marie-Cecile introduceert graag bijzondere plekken in Nieuw-Zeeland die nu nog niet in uw top tien voorkomen, maar die u straks zeker toevoegt. Bent u klaar voor een nieuw avontuur en nieuwe kennismakingen in dit prachtige land?

Ontdek meer reisverhalen

Nz dolphin encounter kaikoura 3 solo easy going

7 bestemmingen om de fauna van Nieuw-Zeeland te ontdekken

Met een boot vaart u langs rotsen die uit het water omhoog rijzen, groene heuvels vormen een fel contrast met het… lees meer

nz tongariro crossing hike

Great Walks in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een droomland voor wandelaars. Nationale parken en dierenreservaten bedekken tweederde van het… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.