Au lizard island resort  friends stays header

Ga 500 jaar terug in de tijd op uw privé eiland in Australië

In Australië heeft u tijd om uzelf weer te vinden. Maar heeft u geen tijd om het zelf allemaal uit te vinden? Dan heeft u ons nodig. Wij brengen u naar een privé eiland in de sfeer van 500 jaar geleden, in het noorden van het Great Barrier Reef in Australië. Wij brengen u naar Haggerstone Island met een tropisch klimaat en een combinatie van luxe en avontuur.

Het verhaal van Haggerstone Island

Ruim dertig jaar geleden hebben Anna en Roy voor het eerst voet aan land gezet bij Haggerstone Island in Australië. Het eiland was een jungle, onbewoond en verreweg van wat zij gewend waren op het vaste land. Zeker zes jaar lang hebben zij alleen op het eiland doorgebracht om er iets moois van te maken, wat nu het Haggerstone Island Resort is. Maar hoe kwamen Anna en Roy bij Haggerstone Island? Anna maakte acht jaar eerder al eens kennis met het eiland. Samen met haar vader maakte zij een lange tocht over zee en Haggerstone Island was een tussenstop.

Uw privé eiland in Australië

Haggerstone Island Resort verhuurt vier hutten in de stijl van 500 jaar terug. Het hoofdgebouw was het eerste gebouw op het eiland en heeft diezelfde stijl met veel hout, balken en een rieten dak. In het gebouw is onder andere een bibliotheek, bar, wijnkelder, open keuken en uitzichtpunt.

Maar heeft u écht tijd voor uzelf nodig? Dan kunt u natuurlijk ook het hele Haggerstone Island afhuren.

Wat is er te doen op Haggerstone Island?

De beste combinatie van luxe en avontuur ervaart u, als u afgezet wordt met een helikopter bij de watervallen. Deze watervallen heeft u op dat moment ook helemaal voor uzelf. Deze ervaring eindigt u met een glas champagne op de heuvels van Haggerstone Island.

Op de romantische steiger over de lagune kunt u genieten van het uitzicht, maar u kunt in de omgeving ook wandelen en vogels spotten. Ontdekt u liever de zee rondom uw eigen eiland? Dan kunt genieten van de omgeving vanaf de boot of snorkelen op het Great Barrier Reef.

Tip: Lizard Island

Heeft u nog niet genoeg van privé stranden en eilanden? Op Lizard Island in Australië kunt u op uw eigen strand picknicken en genieten van de zonsondergang. Het eiland is een nationaal park met 24 witte stranden, een lagune en een resort.

© TravelEssence

Ontdek meer reisverhalen

A Skippy from Australia Header

A skippy from Australia

G’day! As a new addition to TravelEssence, let me introduce myself: My name is Vanessa, an Aussie living in The… lees meer

Places - Daintree

Ontdek de hoogtepunten van Australië

Als u ons naar de hoogtepunten van Australië vraagt, dan raken wij niet uitgepraat. Australië is immers - samen… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.