Nz tranz alpine journey
Nz tranz alpine journey

35 extra unieke verblijfplaatsen in Nieuw Zeeland

Drie van onze collega’s hebben een uitgebreide reis door Nieuw-Zeeland gemaakt en daarbij 35 unieke locaties gevonden die de moeite waard zijn om aan uw vakantie in Nieuw-Zeeland toe te voegen. Zo is er een huis in Hobbit-stijl, ingebouwd in een heuvel niet ver van Auckland, en een afgelegen huisje aan de westkust van het Zuidereiland dat alleen bereikbaar is per boot - twee fantastisch romantische plekjes die u alleen bij TravelEssence kunt vinden.

Daarnaast bieden we twee zeer bijzondere en scherp geprijsde boerderijen aan Lake Pukaki met uitzicht op de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, Mount Cook, twee geweldige B&B‘s met uitzicht over het Te Anaumeer in Fiordland of een moderne boerderij, 45 minuten van het vliegveld bij Christchurch, met een geweldig uitzicht over het glooiende platteland en de bergen erachter. Oh, en een afgelegen huisje op luttele meters van de oceaan nabij Punakaiki, de Pannenkoekrotsen en wat Glampingtenten tussen de bomen...

Natuurlijk hebben we nog heel veel andere verblijfopties in heel Australië en Nieuw-Zeeland, allemaal even uniek en aangeboden door TravelEssence.

Ontdek meer reisverhalen

Auz the old clare hotel 1 partner very comfortable

Man op reis in Australië: The Old Clare

Aus abel in australia noosa beach 4wd

Abel in Australië: De arendsogen van Tyron in Noosa

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.