Nz solo see and do active6
Werken bij TravelEssence

Bijbaan web developer

Om onze klanten naar de mooiste plekken in Australië en Nieuw-Zeeland te kunnen sturen, werken wij nauw samen met meer dan 1500 lokale leveranciers. Als Web Developer ontwikkel je een database en website, waarin onze leveranciers zelf hun tarieven kunnen zetten en bijhouden.

Aan jou de uitdaging om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke online tool te maken. Om dit te bewerkstelligen werk je samen met de product afdeling en onze leveranciers Down Under. Door hun wensen te vertalen naar een technische oplossing, creëer en test jij een database en website die technisch staat als een huis, gebruiksvriendelijk is en een goed design heeft.

Met het ontwikkelen van deze tool lever jij een waardevolle bijdrage bij het verder professionaliseren van het IT-landschap binnen de organisatie.

Jij bent onze ideale kandidaat als je:

Wat bieden wij jou?

Waar kom je terecht?

Het kantoor van TravelEssence is gevestigd in Zeist. Je stapt daar binnen bij een enthousiast team.


Als vooruitstrevende reisorganisatie investeren wij in hoogwaardige ICT-technologie, omdat wij erin geloven dat wanneer onze IT-processen soepel en efficiënt verlopen, wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog wat vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@travelessence.nl.